Yasmine Hammamet > Club Salammbo Hammamet & Aquapark > 10denní > All Inclusive

Tunisko, Yasmine Hammamet, Club Salammbo Hammamet & Aquapark, za <span>14.990</span>Kč
  • Cena za 1 osobu – 14.990    SLEVA 30%
  • All Inclusive
  • Doprava – Letecky
  • Délka pobytu – 10 dnů
  • Termín – od 06.09.2024 do 15.09.2024
  • FIRST MINUTE

****Club Salammbo Hammamet & Aquapark – Yasmine Hammamet (Tunisko)

Hodnocení návštěvníků: 4.2/5, celkem hodnoceno 81x    Přečíst >>>

Hotel Eldorador Salammbo je přitažlivým letoviskem v oblasti Yasmine Hammamet a nabízí hostům několik důvodů, proč by si jej měli vybrat. Poloha tohoto hotelového resortu je skvělá, nachází se přímo u soukromé písečné pláže s pozvolným vstupem do moře. Tato lokalita je ideální pro milovníky pláže a moře. Nejbližší nákupní možnosti, restaurace a bary jsou vzdáleny cca 3 km, což zajišťuje klidné prostředí kolem resortu. Pro golfisty je toto místo také atraktivní, protože golfová hřiště Yasmine a Citrus jsou v dosahu 5 km. Centrum Hammametu je cca 7 km daleko a mezinárodní letiště v Tunisu je vzdáleno cca 65 km.

Vybavení hotelu zahrnuje různé restaurace, bary a obchody, což poskytuje hostům pohodlí a snadný přístup k různým službám. V areálu najdete také lázeňské centrum s masážemi, saunou, parní lázní a tureckými lázněmi. Pro zábavu jsou k dispozici bazény pro dospělé a děti, společenská místnost, diskotéka a mnoho sportovních aktivit včetně tenisu, minigolfu a vodních sportů na pláži.

Ubytování v hotelu zahrnuje komfortně zařízené pokoje s vlastní koupelnou, klimatizací, telefonem, SAT-TV, trezorem, minibarem a balkonem nebo terasou. Pro rodiny jsou k dispozici prostorné rodinné pokoje s možností přistýlky.

Stravování je zajištěno formou all-inclusive programu, který nabízí snídaně, oběd, večeři, odpolední občerstvení, palačinky, minisendviče, kávu, čaj a půlnoční občerstvení. Hosté mohou také 1x za pobyt povečeřet v jedné z à la carte restaurací po rezervaci. Místní nealkoholické a alkoholické nápoje jsou k dispozici v určených bary a restaurace během stanovené doby.

Hotel Eldorador Salammbo nabízí širokou škálu aktivit a služeb pro děti i dospělé, což z něj činí skvělé místo pro rodiny i páry hledající zábavu a relaxaci přímo u moře. Přátelská atmosféra a kvalitní nabídka služeb zde poskytuje hostům pohodlný a zábavný pobyt.


Nezaujal Vás tento hotel?

▼▼▼ Nevadí 🙂 Ve vyhledávacím formuláři si můžete najít ubytování v Tunisku podle svých představ. ▼▼▼


Co vás čeká v Yasmine Hammamet

Yasmine Hammamet se nachází na strategickém místě na severovýchodním pobřeží Tuniska, čímž se stává významnou destinací pro místní i zahraniční turisty. Toto pobřežní město je součástí většího regionu Hammamet v provincii Nabeul a díky své blízkosti k hlavnímu městu Tunisu je snadno dostupné po silnicích a železnici. Město nabízí příjemné středomořské klima s horkými, suchými léty a mírnými, vlhkými zimami, což z něj činí lákavou celoroční destinaci pro ty, kteří hledají slunce. Jeho nádherné pobřeží s dlouhými písečnými plážemi a azurovými vodami vytváří ideální prostředí pro odpočinek a vodní sporty.

Yasmine Hammamet je rovněž místem s bohatou historickou tradicí, která odráží dlouhou minulost Tuniska. Region byl ovlivněn řadou civilizací, jako jsou Féničané, Římané, Vandalové a Arabové. Blízko města se nachází starověké město Pupput, které poskytuje vhled do římského období díky dobře zachovalým archeologickým nálezům. Město prošlo v posledních desetiletích významným rozvojem, kdy se z malé rybářské vesnice stalo moderní turistické letovisko. Dnes Yasmine Hammamet láká návštěvníky luxusními hotely, živým přístavem a prosperujícím turistickým průmyslem, který kombinuje historické kouzlo s moderními volnočasovými aktivitami.


Prohlédnout více fotografií >>>


Víte, jaké je právě v Yasmine Hammamet počasí?

YASMINE HAMMAMET počasí

Co podniknout v Yasmine Hammamet a okolí

Yasmine Hammamet je v srdci tuniského cestovního ruchu a stalo se oblíbeným cílem pro turisty, kteří hledají relaxaci na Středozemním pobřeží. Jeho nádherné pláže, včetně Hammamet Beach, poskytují ideální podmínky pro opalování, plavání a vodní sporty. Městský přístav Port Yasmine je živým centrem s množstvím obchodů, restaurací a možností vyjížděk na lodích, což z něj činí atraktivní místo jak pro návštěvníky, tak pro místní obyvatele. Yasmine Hammamet rovněž nabízí mnoho kulturních aktivit, jako je návštěva historické Mediny, kde můžete prozkoumat tradiční tržiště, ochutnat místní speciality a zažít pulsující tuniskou kulturu. Město pořádá po celý rok různé festivaly a akce, od hudebních a kulturních přehlídek až po umělecké výstavy, takže si každý návštěvník najde něco zajímavého.

V blízkém okolí se nachází několik úžasných pláží a pobřežních lokalit, které stojí za to navštívit. Město Hammamet, od něhož má Yasmine Hammamet své jméno, je známé krásnými plážemi jako Hammamet Beach a Bel Azur Beach. Jižně se nachází letovisko Sousse, které nabízí skvostné pobřeží Středozemního moře a oblíbenou pláž Sousse. Pro ty, kdo hledají klidnější a odlehlejší místa, je poloostrov Cap Bon nedaleko Yasmine Hammamet ideálním místem s kouzelnými pobřežními vesnicemi a neporušenými plážemi, jako jsou pláže El Haouaria a Kelibia Beach. Ať už preferujete živé pobřežní oblasti nebo poklidné pláže, region kolem Yasmine Hammamet má mnoho skvělých destinací k prozkoumání.

Nezapomeňte si před cestou do Tuniska sjednat kvalitní cestovní pojištění :: reklama

Co navšívit při cestě do Yasmine Hammamet

Okolí Yasmine Hammamet je bohaté na historické a přírodní krásy, které lákají návštěvníky k objevování. Mezi nejvýznamnější historické památky patří římské ruiny Pupput, které se nacházejí jen kousek od Yasmine Hammamet. Tyto dobře zachované archeologické pozůstatky zahrnují starověké lázně, vily a římské divadlo, které poskytují fascinující pohled do římského období. Procházka po Pupput umožňuje návštěvníkům poznat bohatou architektonickou a kulturní historii tohoto regionu.

Dalším důležitým historickým bodem v okolí je Kasbah Hammamet. Tato staletí stará pevnost, která se nachází na vyvýšeném místě s výhledem na město, hrála klíčovou roli při obraně města před nájezdy. Dnes je Kasbah přeměněna na muzeum, které nabízí pohled do historie Hammametu a poskytuje úchvatné výhledy na okolní krajinu.

Pokud vás zajímají přírodní památky, oblast kolem Yasmine Hammamet nabízí nádherné pobřežní scenérie. Poloostrov Cape Bon je známý svými strmými útesy, malebnými zátokami a malebnými rybářskými vesnicemi jako je Kelibia. Maják v Kelibii, známý jako Phare du Cap Bon, je jedním z nejvyšších majáků v Africe a nabízí dechberoucí výhledy na Středozemní moře. V blízkosti se nachází také Thalassoterapeutické zahrady, kde návštěvníci mohou prozkoumat zahrady, fontány a bazény napájené přírodními slanými prameny s proslulými terapeutickými vlastnostmi. Tyto historické a přírodní zajímavosti dělají z regionu kolem Yasmine Hammamet fascinující destinaci pro všechny, kteří mají zájem o historii, kulturu a krásy Středozemního pobřeží.

V Yasmine Hammamet toho najdete mnohem víc ..

Yasmine Hammamet, perla tuniského pobřeží, nabízí návštěvníkům pestrou škálu zážitků, které odrážejí jak místní tradice, tak krásu Středomoří. Mezi hlavní atrakce patří Medina, starobylé městské centrum, které přenese návštěvníky do minulosti. Klikaté uličky Mediny jsou obklopeny barevnými fasádami a plné obchodů s tradičními výrobky, trhů s kořením a útulných kaváren. Prozkoumání Mediny nabízí nejen pohled do místní kultury, ale i možnost zakoupit jedinečné suvenýry. Tuniská kuchyně je dalším vrcholem pobytu, kde si můžete pochutnat na pokrmech jako kuskus, tagine a slané pečivo brik. Díky blízkosti k moři si v Yasmine Hammamet můžete vychutnat čerstvé mořské plody v nabídkách místních restaurací.

Yasmine Hammamet hostí během roku různé festivaly a akce. Mezinárodní festival Hammamet je jednou z nejvýznamnějších kulturních událostí, nabízející širokou škálu hudebních, divadelních a tanečních představení. Tento festival je ideálním způsobem, jak se ponořit do dynamické umělecké scény města a objevovat jeho kulturní vlivy. Pro autentický zážitek z místní kultury si nenechte ujít tradiční tuniský hammam, veřejné lázně, které nabízejí relaxaci a pohled do místních tradic.

Přístav v Yasmine Hammamet je skvělým místem pro plavby na jachtách a vodní sporty, které vám umožní elegantně prozkoumat nádherné pobřeží Středozemního moře. Yasmine Hammamet je atraktivní destinací, která úspěšně spojuje tradiční kouzlo s moderními komforty, což ji činí ideálním místem pro ty, kteří hledají kulturní, kulinářské a přímořské zážitky.

Věděli jste, že ...

.. marina v Yasmine Hammamet patří mezi nejmodernější v Tunisku a byla navržena pro luxusní jachty a lodě? Její uspořádání a vybavení jsou inspirovány evropskými zvyklostmi a pravidly, čímž poskytuje vysoký standard také na africkém pobřeží Středozemního moře.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *