Port El Kantaoui > Sentido Bellevue Park > 10denní > All Inclusive

Tunisko, Port El Kantaoui, Sentido Bellevue Park, za <span>26.390</span>Kč
  • Cena za 1 osobu – 26.390    SLEVA 25%
  • All Inclusive
  • Doprava – Letecky
  • Délka pobytu – 10 dnů
  • Termín – od 09.08.2024 do 18.08.2024
  • FIRST MINUTE

*****Sentido Bellevue Park – Port El Kantaoui (Tunisko)

Hodnocení návštěvníků: 4.2/5, celkem hodnoceno 92x    Přečíst >>>

Sentido Bellevue Park je luxusním hotelovým komplexem vhodným i pro nejnáročnější klienty. Nachází se v krásné zahradě přímo na privátní pláži nedaleko jachetního přístavu a golfového hřiště. Sousse je vzdáleno 8 km a středisko Port el Kantaoui 2 km, což je dobře dostupné místní dopravou nebo levným a spolehlivým taxi. Letiště v Tunisu je od hotelu vzdáleno 147 km, zatímco letiště v Monastiru pouhých 30 km. Hosté mají nákupní možnosti a zábavu v blízkosti ubytování.

Hotelový komplex nabízí luxusní vybavení, včetně 387 pokojů, recepce s 24 hodinovým provozem, směnárny, internetového koutku (za poplatek), hlavní restaurace, a la carte restaurace, snack baru u bazénu a na pláži, maurské kavárny, obchůdků, dětského hřiště, sportovišť, 2 konferenčních sálů, thalasso centra, balneo centra, salónu krásy, venkovního a vnitřního bazénu s dětskou částí (s zdarma dostupnými lehátky a slunečníky).

Ubytování v hotelu zahrnuje luxusně zařízené dvoulůžkové pokoje, které disponují vlastním sociálním zařízením, satelitní TV, telefonem, klimatizací, minibarem (za poplatek), bezpečnostní schránkou a balkonem nebo terasou. Dětské postýlky a vysoké jídelní židličky jsou k dispozici na vyžádání, a připojení na internet je poskytováno za poplatek.

Stravování je zajištěno formou All Inclusive, které zahrnuje plnou penzi formou bufetu v místech a časech určených hotelem, lehké svačiny během dne, pozdní večeře a neomezené množství rozlévaných alkoholických a nealkoholických nápojů místní výroby. Hotel také poskytuje bohaté animační programy pro děti i dospělé, sportovní aktivity (včetně vodních sportů na pláži za poplatek) a moderně vybavené wellness a balneo centrum pro relaxaci.


Nezaujal Vás tento hotel?

▼▼▼ Nevadí 🙂 Ve vyhledávacím formuláři si můžete najít ubytování v Tunisku podle svých představ. ▼▼▼


Proč objevovat Port El Kantaoui

Port El Kantaoui, který se nachází na severovýchodním pobřeží Tuniska, je výjimečně situován podél břehů Středozemního moře. Toto malebné pobřežní městečko je součástí gubernie Sousse a leží asi 10 kilometrů severně od historického města Sousse. Díky své strategické poloze se Port El Kantaoui stal významným turistickým střediskem. Blízkost k moři zaručuje snadný přístup k krásným plážím a různým vodním aktivitám, zatímco blízkost k Sousse umožňuje návštěvníkům poznat bohaté kulturní dědictví Tuniska.

Z historického hlediska je Port El Kantaoui relativně mladým městem. Jeho výstavba začala koncem 70. let 20. století s cílem vytvořit přední turistickou destinaci. Před touto změnou byla oblast převážně zemědělská a rybářská. Dnes je Port El Kantaoui důkazem tuniského závazku k rozvoji cestovního ruchu a nabízí harmonii mezi tradičním severoafrickým kouzlem a moderním vybavením. Díky středomořskému klimatu má město dlouhá, horká léta a mírné zimy. V létě, od června do září, teploty často stoupají na 30 až 40 °C, což z něj činí ideální plážovou destinaci. Zimní měsíce, od listopadu do dubna, jsou chladnější s teplotami mezi 12 až 20 °C, což je ideální čas pro objevování historických a kulturních památek. Město se také těší na mnoho slunečných dní po celý rok, což přispívá k jeho popularitě jako celoroční destinace.


Prohlédnout více fotografií >>>


Aktuální počasí v Port El Kantaoui + předpověď

PORT EL KANTAOUI počasí

Co podniknout v Port El Kantaoui a okolí

Cestovní ruch hraje klíčovou roli v přitažlivosti Port El Kantaoui a přeměňuje jej na prvotřídní destinaci pro ty, kteří touží zažít krásu a kulturu Tuniska. V centru jeho turistické přitažlivosti leží přístav Port El Kantaoui, pulzující centrum pro výlety lodí, stolování na nábřeží a nákupy suvenýrů. Okouzlující architektura přístavu, ovlivněná tradičním tuniským designem, dodává jeho jedinečné kouzlo. Za přístavem přitahují pláže Port El Kantaoui návštěvníky, kteří hledají odpočinek a vodní dobrodružství, jako je vodní lyžování a parasailing. Městské pláže s měkkým zlatým pískem a křišťálově čistou vodou nabízejí perfektní prostředí pro opalování a koupání. Port El Kantaoui navíc těží ze své blízkosti k Sousse, kde Medina zapsaná na seznamu UNESCO zve cestovatele k prozkoumání úzkých uliček, historických budov a rušných trhů, což poskytuje bohatý kulturní zážitek.

Mezi prominentní pláže v Port El Kantaoui a okolních regionech patří pláž Port El Kantaoui, která se táhne podél pobřeží Středozemního moře a nabízí měkký písek a průzračnou vodu ke koupání a opalování. Pláž Sousse, která se nachází jižně od Port El Kantaoui, poskytuje úžasný výhled na moře a kulisu historické Mediny. Pláž Boujaafar v Sousse je oblíbenou volbou, nabízí široké písečné pobřeží a řadu plážových zařízení. Pláž El Maamoura, kousek severně od Port El Kantaoui, poskytuje klidný únik se svou poklidnou atmosférou a dlouhými úseky písečného pobřeží. Pláž Chott Meriam, jižně od Sousse, nabízí tišší a klidnější plážový zážitek, který uspokojí ty, kteří hledají uvolněnější atmosféru. Tyto pobřežní destinace společně nabízejí rozmanitou škálu zážitků, což zajišťuje, že návštěvníci Port El Kantaoui a jeho okolí mohou najít perfektní pláž, která vyhovuje jejich preferencím.

Nezapomeňte si před cestou do Tuniska sjednat kvalitní cestovní pojištění :: reklama

Památky, které nesmíte v Port El Kantaoui minout

Port El Kantaoui a jeho okolní region se může pochlubit bohatou tapisérií historických a přírodních památek, které nabízejí cestovatelům pohled do podmanivého dědictví Tuniska a úchvatné krajiny. Jednou z nejvýznamnějších historických památek v okolí je Ribat of Sousse, dobře zachovalá islámská pevnost, která pochází z 8. století. Tento architektonický zázrak sloužil jako obranná stavba a místo meditace pro muslimské válečníky, kteří kdysi bránili region. Návštěvníci mohou prozkoumat jeho pevné zdi, vylézt na jeho strážní věže a ocenit panoramatické výhledy na okolní město.

Pro ty, kteří se zajímají o římskou historii, je Archeologické muzeum v Sousse nevyhnutelnou atrakcí. Toto muzeum ukrývá působivou sbírku římských artefaktů, mozaik a soch, které poskytují pohledy do starověké historie regionu. Nedaleká Velká mešita v Sousse se svými pozoruhodnými architektonickými prvky nabízí pohled do islámského dědictví této oblasti a vítá návštěvníky, aby obdivovali její krásný interiér.

Pokud jde o přírodní památky, pohoří Kantara nabízí výrazný kontrast k pobřežní scenérii. Toto drsné pohoří je ideální pro outdoorové nadšence, turisty a milovníky přírody. Poskytuje příležitost prozkoumat nedotčenou divočinu, včetně lesů a divoké zvěře, a nabízí panoramatické výhledy na okolní krajinu a pobřeží Středozemního moře. Kromě toho soutěsky Korbus, které se nacházejí nedaleko Port El Kantaoui, nabízejí úchvatnou přírodní podívanou se svými strmými útesy, bujnou vegetací a klikatými řekami. Soutěsky jsou útočištěm pro turisty a průzkumníky, kteří se chtějí spojit s přírodními krásami Tuniska.

V Port El Kantaoui najdete i mnoho dalších zajímavostí ..

Pokud navštívíte Port El Kantaoui, neměli byste si nechat ujít několik důležitých aspektů jeho kultury, kuchyně a tradic, abyste si užili plnohodnotný místní zážitek. Jedním z hlavních lákadel je prozkoumání živé mediny přímo v Port El Kantaoui. Ačkoli není tak historická jako medina v Sousse, nabízí moderní verzi tradičního tuniského tržiště. Můžete zde nakupovat suvenýry, ručně vyráběné řemeslné výrobky, textilie a šperky. Rušná atmosféra a pestré stánky z něj činí perfektní místo pro nasátí místní kultury a nalezení jedinečných pokladů.

Tuniská kuchyně je známá svou chutnou a rozmanitou nabídkou, a v Port El Kantaoui najdete mnoho příležitostí, jak si ji vychutnat. Určitě ochutnejte kuskus, tradiční jídlo, které se často podává s různými lahodnými dušenými pokrmy. Dále byste měli vyzkoušet brik, oblíbenou pouliční pochoutku z tenkého těsta plněného směsí vajec, tuňáka, kaparů a koření, a pak smaženého. Nezapomeňte navštívit místní restaurace a kavárny, kde můžete vyzkoušet jídla jako tagine, harira a různá mezze (malé předkrmy).

Pro hlubší pochopení tuniské kultury zvažte účast na místních akcích nebo festivalech. Port El Kantaoui často pořádá hudební festivaly, umělecké výstavy a sportovní události, které jsou součástí bohatého kulturního kalendáře Tuniska. V závislosti na ročním období můžete zažít tradiční taneční vystoupení nebo oslavu místního svátku. Účast na místních zvycích, jako je tetování hennou nebo popíjení mátového čaje v kavárně při pozorování okolního dění, vám také může nabídnout jedinečný pohled na každodenní život v Port El Kantaoui. Celkově Port El Kantaoui nabízí kombinaci moderního turistického vybavení a autentických tuniských zážitků. Objevování mediny, ochutnávání tuniské kuchyně a zapojení se do místních tradic vám zaručí nezapomenutelnou a kulturně bohatou návštěvu tohoto krásného pobřežního města.

Možná nevíte, že ...

.. Port El Kantaoui byl jedním z prvních turistických středisek v Tunisku, které bylo vybudováno záměrně jako moderní, uměle vytvořený přístav s tradiční severoafrickou architekturou, která harmonicky spojuje staré s novým?

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *