Yasmine Hammamet > Tui Magic Life Club Africana > 13denní > All Inclusive

Tunisko, Yasmine Hammamet, Tui Magic Life Club Africana, za <span>26.290</span>Kč
  • Cena za 1 osobu – 26.290    SLEVA 30%
  • All Inclusive
  • Doprava – Letecky
  • Délka pobytu – 13 dnů
  • Termín – od 20.09.2024 do 02.10.2024

*****Tui Magic Life Club Africana – Yasmine Hammamet (Tunisko)

Hodnocení návštěvníků: 4.4/5, celkem hodnoceno 69x    Přečíst >>>

TUI Magic Life Club Africana je luxusním letoviskem s vynikající polohou v Yasmine Hammamet. Kromě krásné písčité pláže, která se nachází přímo u hotelu a nabízí pozvolný vstup do moře, láká také menší aquapark, který je v provozu od 15. června do 15. září, a poskytuje zábavu pro všechny věkové skupiny.

V hotelu TUI Magic Life Africana máte k dispozici pět restaurací, šest barů a kavárnu, kde si můžete vychutnat široký výběr gastronomických pochoutek. Wellness a fitness centrum jsou ideálním místem k relaxaci, a bazény pro dospělé i děti poskytují osvěžující útočiště.

Ubytování v hotelu zahrnuje pohodlné standardní pokoje s výhledem do zahrady, klimatizaci, koupelnu se sprchou nebo vanou, bezpečnostní schránku a minibar zdarma. Pokoje Superior jsou prostornější a nabízejí vyšší úroveň komfortu. Bezplatné Wi-Fi je k dispozici ve všech veřejných prostorách hotelu i na pokojích.

Co se týče sportu a zábavy, hotel nabízí bohatý animační program, dětské hřiště, miniklub a širokou škálu sportovních aktivit včetně plážového volejbalu, šipek, fitness, stolního tenisu a tenisu. Vodní sporty, kulečník, golf a wellness jsou dostupné za poplatek.

Stravování je zajištěno systémem All Inclusive, který zahrnuje bufetové snídaně, obědy a večeře, odpolední snack, půlnoční snack a možnost povečeřet ve 3 à la carte restauracích s nutností rezervace. Místní vybrané alkoholické i nealkoholické nápoje jsou k dispozici ve vybraných restauracích, barech a v časech určených hotelem. Bližší informace o rozsahu All Inclusive obdržíte po příjezdu do hotelu.


Nezaujal Vás tento hotel?

▼▼▼ Nevadí 🙂 Ve vyhledávacím formuláři si můžete najít ubytování v Tunisku podle svých představ. ▼▼▼


Yasmine Hammamet jako top místo pro vaši dovolenou

Yasmine Hammamet se nachází na strategickém místě na severovýchodním pobřeží Tuniska, čímž se stává významnou destinací pro místní i zahraniční turisty. Toto pobřežní město je součástí většího regionu Hammamet v provincii Nabeul a díky své blízkosti k hlavnímu městu Tunisu je snadno dostupné po silnicích a železnici. Město nabízí příjemné středomořské klima s horkými, suchými léty a mírnými, vlhkými zimami, což z něj činí lákavou celoroční destinaci pro ty, kteří hledají slunce. Jeho nádherné pobřeží s dlouhými písečnými plážemi a azurovými vodami vytváří ideální prostředí pro odpočinek a vodní sporty.

Yasmine Hammamet je rovněž místem s bohatou historickou tradicí, která odráží dlouhou minulost Tuniska. Region byl ovlivněn řadou civilizací, jako jsou Féničané, Římané, Vandalové a Arabové. Blízko města se nachází starověké město Pupput, které poskytuje vhled do římského období díky dobře zachovalým archeologickým nálezům. Město prošlo v posledních desetiletích významným rozvojem, kdy se z malé rybářské vesnice stalo moderní turistické letovisko. Dnes Yasmine Hammamet láká návštěvníky luxusními hotely, živým přístavem a prosperujícím turistickým průmyslem, který kombinuje historické kouzlo s moderními volnočasovými aktivitami.


Prohlédnout více fotografií >>>


Aktuální počasí v Yasmine Hammamet + předpověď

YASMINE HAMMAMET počasí

Jaké vyžití najdete v Yasmine Hammamet a okolí

Cestovní ruch je v Yasmine Hammamet klíčovým odvětvím a město se stalo jednou z nejvýznamnějších turistických destinací Tuniska pro ty, kteří hledají odpočinek u Středozemního moře. Jeho krásné pláže, například Hammamet Beach, nabízejí ideální podmínky pro slunění, plavání a vodní sporty. Městský přístav Port Yasmine je živé centrum, které nabízí širokou škálu obchodů, restaurací a možností vyjížděk na lodích, což z něj činí oblíbené místo pro turisty i místní obyvatele. Yasmine Hammamet také nabízí řadu kulturních zážitků, včetně historické Mediny, kde můžete objevovat tradiční trhy, vychutnávat místní gastronomii a ponořit se do bohaté tuniské kultury. Město je navíc domovem mnoha festivalů a akcí během roku, od hudebních událostí po umělecké výstavy, takže pro návštěvníky je vždy připraveno něco nového a vzrušujícího.

V okolí Yasmine Hammamet se nachází několik nádherných pláží a pobřežních oblastí. Nedaleký Hammamet, po němž je Yasmine Hammamet pojmenováno, je známý krásnými plážemi jako Hammamet Beach a Bel Azur Beach. Dále na jih leží letovisko Sousse, které se pyšní krásnými plážemi Středozemního moře, přičemž pláž Sousse je velmi populární. Pokud hledáte klidnější útočiště, navštivte poloostrov Cap Bon, kde najdete malebné pobřežní vesnice a nedotčené pláže, jako jsou pláže El Haouaria a Kelibia Beach. Region kolem Yasmine Hammamet nabízí širokou škálu plážových destinací, které uspokojí jak milovníky rušného prostředí, tak i ty, kteří hledají klidnější místa k odpočinku.

Nezapomeňte si před cestou do Tuniska sjednat kvalitní cestovní pojištění :: reklama

Yasmine Hammamet nabízí mnoho historických a přírodních památek

Region okolo Yasmine Hammamet je plný historických a přírodních zázraků, které stojí za návštěvu. Mezi hlavní historické atrakce patří římské ruiny Pupput, nacházející se nedaleko od Yasmine Hammamet. Tyto starověké ruiny obsahují zachovalé lázně, vily a římské divadlo, které poskytují pohled do života v římské éře. Návštěva Pupput umožňuje hlubší pochopení architektonického a kulturního dědictví regionu.

Významným historickým objektem je také Kasbah Hammamet. Tato historická pevnost, umístěná na kopci s výhledem na město, byla kdysi důležitou obranou proti nájezdníkům. Dnes slouží jako muzeum, které přináší vhled do historie Hammametu a nabízí krásné výhledy na okolí.

Co se týče přírodních zajímavostí, oblast kolem Yasmine Hammamet se pyšní nádherným pobřežím. Poloostrov Cape Bon je známý svými dramatickými útesy, malebnými zátokami a malými rybářskými vesnicemi jako je Kelibia. Maják v Kelibii, nebo Phare du Cap Bon, je jedním z nejvyšších majáků na kontinentě a poskytuje úchvatný výhled na moře. Nedaleko se nachází Thalassoterapeutické zahrady, přírodní atrakce s krásnými zahradami a bazény napájenými přírodními slanými prameny, známými svými terapeutickými účinky. Tyto přírodní a historické památky činí z oblasti kolem Yasmine Hammamet atraktivní cíl pro milovníky historie, kultury a přírodní krásy.

V Yasmine Hammamet toho najdete mnohem víc ..

Yasmine Hammamet, fascinující pobřežní město v Tunisku, nabízí rozmanité zážitky, které ukazují podstatu tuniské kultury a krásy Středomoří. Hlavní atrakcí je Medina, historické staré město, které vás zavede do minulosti. Úzké a klikaté uličky Mediny, obklopené živými fasádami, jsou plné obchodů s řemeslnými výrobky, trhů s kořením a malebných kaváren. Prozkoumání tohoto historického centra poskytuje cenný pohled na místní tradice a skvělou příležitost k nákupu originálních suvenýrů. Tuniská kuchyně je dalším vrcholem návštěvy, kde můžete ochutnat pokrmy jako kuskus, tagine a slané pečivo brik. Díky blízkosti moře jsou plody moře v místních restauracích vždy čerstvé a chutné.

V Yasmine Hammamet se během roku koná řada zajímavých festivalů a kulturních událostí. Mezinárodní festival Hammamet je jedním z nejvýznamnějších kulturních událostí, který přináší hudební, divadelní a taneční vystoupení z různých koutů světa. Tento festival je skvělým způsobem, jak se ponořit do živé umělecké scény města a objevovat jeho multikulturní vlivy. Pro autentický kulturní zážitek vyzkoušejte tradiční tuniský hammam, veřejné lázně, které poskytují jak fyzické uvolnění, tak nahlédnutí do místních zvyků.

Přístav v Yasmine Hammamet nabízí možnosti pro plavby na jachtách a vodní sporty, což umožňuje prozkoumat krásné pobřeží Středozemního moře pohodlně a stylově. Yasmine Hammamet se vyznačuje tím, že kombinuje tradiční atmosféru s moderními komforty, což ji činí ideálním místem pro ty, kteří hledají kulturní obohacení, kulinářské zážitky a relaxaci u moře.

Víte, že ...

.. marina v Yasmine Hammamet patří mezi nejmodernější v Tunisku a byla navržena pro luxusní jachty a lodě? Její uspořádání a vybavení jsou inspirovány evropskými zvyklostmi a pravidly, čímž poskytuje vysoký standard také na africkém pobřeží Středozemního moře.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *