Skanes > Vincci Helya Beach > 14denní > All Inclusive

Tunisko, Skanes, Vincci Helya Beach, za <span>23.690</span>Kč
  • Cena za 1 osobu – 23.690    SLEVA 27%
  • All Inclusive
  • Doprava – Letecky
  • Délka pobytu – 14 dnů
  • Termín – od 01.09.2024 do 14.09.2024
  • FIRST MINUTE

****Vincci Helya Beach – Skanes (Tunisko)

Hodnocení návštěvníků: 3.1/5, celkem hodnoceno 23x    Přečíst >>>

Vincci Helya Beach je příjemný hotelový komplex s kosmopolitní atmosférou, situovaný v oblasti Monastir - Skanes, pouhých 5 minut jízdy od letiště Monastir. S výhledem na krásnou širokou písečnou pláž, nabízí hotel 330 moderně zařízených pokojů a široké spektrum vybavení pro pohodlí hostů.

Vybavení hotelu zahrnuje vstupní halu s recepcí, směnárnu, prádelnu, TV místnost, trezor na recepci, Wi-Fi na recepci, konferenční místnost, salón krásy, obchod, několik restaurací, bary a diskotéku. K dispozici jsou také venkovní bazény, vnitřní bazén a wellness centrum.

Ubytování v hotelu zahrnuje klimatizované dvoulůžkové pokoje s možností až dvou přistýlek, vybavené sociálním zařízením, satelitní TV, telefonem a balkonem nebo terasou. Dětská postýlka a vysoká jídelní židlička jsou k dispozici na vyžádání zdarma.

Stravovací program all-inclusive nabízí hostům možnost vychutnat si plnou penzi formou bufetu, lehké občerstvení během dne, odpolední snack, a možnost povečeřet v a la carte restauraci. Neomezené množství alkoholických a nealkoholických nápojů místní výroby je dostupné od 07:00 do 24:00. Hotel také pořádá pravidelné tématické večeře s ochutnávkou tradičních specialit.

Vincci Helya Beach si získává hosty svou výhodnou polohou u krásné pláže a širokou nabídkou aktivit a služeb. Pro děti jsou k dispozici animační programy, dětské hřiště a bazén se skluzavkami. Pro aktivní hosty jsou připraveny různé sportovní aktivity, jako je minigolf, tenis, stolní tenis, basketbal a plážový volejbal. K relaxaci slouží wellness centrum s širokou škálou procedur (za poplatek), a na pláži mohou hosté využívat bohatou nabídku vodních sportů (za poplatek).


Nezaujal Vás tento hotel?

▼▼▼ Nevadí 🙂 Ve vyhledávacím formuláři si můžete najít ubytování v Tunisku podle svých představ. ▼▼▼


Proč navštívit Skanes

Skanes, který se nachází ve východní části Tuniska, je region, jenž kombinuje výhodnou polohu, fascinující geografii a bohatou historickou minulost. Díky své poloze na břehu Středozemního moře nabízí Skanes návštěvníkům dechberoucí výhled na moře a snadný přístup k malebným plážím. Plochý a písčitý terén tohoto regionu ho činí ideálním místem pro plážové nadšence a milovníky vodních sportů, zatímco oblast je bohatá na palmy a svěží vegetaci, která doplňuje tyrkysovou barvu moře.

Z hlediska historie má Skanes hluboké a různorodé kořeny. Původně zde žili Féničané a později byl region začleněn do Římské říše, o čemž svědčí četná archeologická naleziště, včetně punských přístavů a římských ruin. Skanes sehrál také důležitou roli v raném šíření islámu v severní Africe, což dokládají historické památky jako Ribat of Monastir. Dnes je Skanes dokonalou směsí starobylých ruin a moderního rozvoje, čímž ukazuje bohatou historii Tuniska. Díky středomořskému klimatu, které zahrnuje horká a suchá léta a mírné a vlhké zimy, je Skanes atraktivní destinací po celý rok. Léta jsou ideální pro plážové aktivity, zatímco v zimě je příjemné objevovat historické památky a vychutnávat si místní kuchyni. Trvalé sluneční záření a příjemné teploty činí ze Skanes ideální místo pro relaxaci i kulturní objevování.


Prohlédnout více fotografií >>>


Víte, jaké je právě ve Skanes počasí?

SKANES počasí

Jaké vyžití najdete ve Skanes a okolí

Cestovní ruch ve Skanes vzkvétá a přitahuje návštěvníky z celého světa, aby objevili jeho přírodní krásy, historické poklady a bohatou kulturu. Jednou z hlavních atrakcí Skanes jsou jeho nedotčené pláže. Pláž Skanes, často považovaná za centrum turistického dění v oblasti, se vyznačuje měkkým zlatým pískem a průzračnou vodou, což z ní činí ideální místo pro opalování a plavání. V blízkosti se nachází pláž Mahdia, která je známá svou poklidnou atmosférou a tradičním rybářským přístavem, kde si návštěvníci mohou pochutnat na čerstvých mořských plodech. Pláž Sousse v nedalekém městě Sousse je dalším populárním místem, známým pro svou živou promenádu a širokou nabídku vodních sportů.

Kromě pláží nabízí Skanes řadu historických památek, jako je Ribat of Monastir a Kasbah of Sousse, které poskytují vhled do bohaté tuniské minulosti. Město Monastir láká turisty svou medinou, historickou architekturou a mauzoleem Habiba Bourguiby, prvního prezidenta Tuniska. Nedaleko ležící město El Djem se pyšní impozantním římským amfiteátrem, jedním z největších a nejlépe zachovaných na světě. Díky široké škále atrakcí zůstává Skanes a okolní regiony oblíbeným cílem pro cestovatele hledající kombinaci slunce, moře, historie a kultury.

Nezapomeňte si před cestou do Tuniska sjednat kvalitní cestovní pojištění :: reklama

Co navšívit při cestě do Skanes

Skanes a okolní region jsou plné historických památek a přírodních divů, které nabízejí fascinující pohled do minulosti Tuniska a představují jeho dechberoucí krajinu. Jednou z nejznámějších historických památek v regionu je Ribat of Monastir. Tato dobře zachovalá pevnost, pocházející z 8. století, je důkazem islámského dědictví regionu. Návštěvníci mohou prozkoumat jeho labyrintové chodby, vylézt na jeho starověké strážní věže s panoramatickým výhledem na Středozemní moře a ocenit jeho klidné nádvoří, a to vše a zároveň získat vhled do jeho role jako obranné stavby během středověku.

Dalším pozoruhodným historickým místem je amfiteátr El Djem, často označovaný jako římské koloseum v severní Africe. Toto místo světového dědictví UNESCO je jednou z nejpůsobivějších římských ruin mimo samotný Řím. Byl postaven ve 3. století našeho letopočtu a kdysi pojal přes 30 000 diváků na gladiátorské zápasy a další akce. Dnes mohou návštěvníci obdivovat majestátnost architektury amfiteátru, prozkoumat podzemní komnaty, kde se gladiátoři připravovali na bitvu, a nasát bohatou historii této starobylé arény.

Na přírodní frontě mezi okouzlující krajiny regionu patří krásný poloostrov Cape Bon, který se nachází severovýchodně od Skanes. Cape Bon se může pochlubit malebným pobřežím, včetně úžasné laguny Ghar El Melh, útočiště pro pozorování ptáků a chráněné přírodní rezervace. Bujný národní park Boukornine, jižně od Tunisu, nabízí turistické stezky a příležitosti k setkání s rozmanitou flórou a faunou v nedotčeném středomořském lesním prostředí. Ať už jste nadšenec do historie nebo milovník přírody, Skanes a jeho okolí má čím zaujmout každého cestovatele.

Skanes vám však nabídne mnohem více ..

Jedním z vrcholů návštěvy tohoto regionu je možnost prozkoumat tuniskou kulturu prostřednictvím jeho dynamických trhů a bazarů. Souk Jedid v Monastiru a Medina of Sousse jsou živá tržiště, kde můžete pozorovat místní život a nakoupit tradiční řemeslné výrobky, textil, koření a suvenýry. Nezapomeňte si vyzkoušet své vyjednávací dovednosti, protože smlouvání je v Tunisku nejen obvyklé, ale i zábavné.

Tuniská kuchyně je bohatá na středomořské chutě a Skanes nabízí ideální příležitost ochutnat její rozmanité pokrmy. Typická tuniská jídla zahrnují kuskus, lahodné taginy, čerstvé mořské plody a široké spektrum aromatických koření. Mezi místními specialitami, které stojí za to vyzkoušet, jsou brik (smažené těsto plněné vejcem a tuňákem), mechoui (pomalu pečené jehněčí) a harissa (pikantní chilli pasta), což vám poskytne autentický chuťový zážitek. Stravování ve Skanes je skutečným zážitkem, zejména díky restauracím nabízejícím venkovní posezení s výhledem na moře, kde si můžete vychutnat jídlo s nádhernou scenérií.

Při návštěvě místních festivalů nebo akcí budete mít možnost zažít tradiční hudbu, tanec a zvyky Tuniska. Po celý rok se zde konají různé festivaly, jako například Mezinárodní festival Sfax, který se zaměřuje na lidovou hudbu a tanec, nebo každoroční koňský festival Sidi Mansour v Mahdii, který zahrnuje jezdecké přehlídky a kulturní představení. Tyto události jsou skvělou příležitostí k poznání místního života a jsou nezapomenutelným zážitkem při objevování Skanes a okolí.

Možná nevíte, že ...

.. Tunisko, včetně regionu Skanes, sloužilo jako místo natáčení původního filmu Star Wars? Ikonické pouštní scény s domovskou planetou Luka Skywalkera, Tatooine, byly natočeny v Matmata, nedaleko Skanes.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *