Skanes > Magic Life Skanes Family & Aquapark > 12denní > All Inclusive

Tunisko, Skanes, Magic Life Skanes Family & Aquapark, za <span>23.290</span>Kč
  • Cena za 1 osobu – 23.290    SLEVA 25%
  • All Inclusive
  • Doprava – Letecky
  • Délka pobytu – 12 dnů
  • Termín – od 24.05.2025 do 04.06.2025
  • FIRST MINUTE

*****Magic Life Skanes Family & Aquapark – Skanes (Tunisko)

Hodnocení návštěvníků: 4.4/5, celkem hodnoceno 61x    Přečíst >>>

Magic Life Skanes Family & Aquapark je rozsáhlý hotelový resort situovaný v populární turistické zóně Skanes, přímo u nádherné písčité pláže. Hosté mohou využívat nákupní možnosti a zábavu jak v samotném hotelu, tak i v blízkém Monastiru (vzdáleném 8 km) a elegantním letovisku Sousse (vzdáleném 17 km), kam se dostanou snadno místní dopravou či levným taxíkem. Golfoví nadšenci ocení blízkost golfových hřišť Yasmin a Citrus, a transfer z mezinárodního letiště Monastir trvá pouze 15 minut.

Hotelový resort nabízí široké vybavení v hlavní budově a patrových vilkách v krásné zahradě. K dispozici jsou bazény, aquapark s tobogány, restaurace, bary, wellness centrum, obchody, internetový koutek, a spousta dalšího. Ubytování zahrnuje elegantně zařízené dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky, vybavené sociálním zařízením, klimatizací, minibarem a balkonem nebo terasou.

Stravování je zajištěno formou all-inclusive, které zahrnuje plnou penzi formou bufetu, lehké občerstvení během dne a neomezené množství nápojů místní výroby. Hosté mohou využít také a la carte restaurace a rezervovat večeři zdarma. Pro děti je připraveno dětské menu a speciální zařízení.

Magic Life Skanes Family & Aquapark je známý pro své bohaté animační programy pro děti i dospělé, včetně dětského klubu, teenage klubu, hřišť, bazénů se skluzavkami a tobogány. Sportovní aktivity, wellness procedury a vodní sporty jsou k dispozici pro všechny, kteří chtějí aktivně relaxovat. Pláž je přímo u hotelu s bezplatným poskytnutím lehátek a slunečníků, a je vybavena nabídkou vodních sportů za poplatek.

Celkově lze říci, že Magic Life Skanes Family & Aquapark je ideálním místem pro rodiny i páry, kteří hledají pestrý a zábavný pobyt s pohodlným ubytováním, rozsáhlým vybavením a širokou škálou aktivit pro všechny věkové skupiny.


Nezaujal Vás tento hotel?

▼▼▼ Nevadí 🙂 Ve vyhledávacím formuláři si můžete najít ubytování v Tunisku podle svých představ. ▼▼▼


Co najdete ve Skanes

Skanes, ležící na východním pobřeží Tuniska, je region, který spojuje skvělou polohu, jedinečnou geografii a bohaté historické dědictví. Díky své poloze na břehu Středozemního moře nabízí Skanes návštěvníkům nádherné výhledy na moře a snadný přístup k nádherným plážím. Plochý a písčitý terén v oblasti činí z Skanes oblíbenou destinaci pro milovníky pláží a vodních sportů, zatímco oblast je obklopena palmami a bujnou vegetací, která doplňuje malebné azurové vody Středozemního moře.

Pokud jde o historii, Skanes má bohaté a různorodé dědictví. Oblast byla původně osídlena Féničany a později se stala součástí Římské říše, což dokazují archeologické nálezy jako punské přístavy a římské ruiny roztroušené po celém regionu. Důležitou roli zde hrál Skanes i v raném šíření islámu v severní Africe, což dokazují památky jako Ribat of Monastir. Dnes je Skanes živoucím svědectvím bohaté historie Tuniska s unikátní směsí starověkých ruin a moderní architektury. Se středomořským klimatem, které zahrnuje horká a suchá léta a mírné, vlhké zimy, je Skanes ideálním místem pro cestovatele po celý rok. Léta nabízejí skvělé podmínky pro plážové aktivity, zatímco mírnější zimy poskytují příležitost k objevování historických památek a užívání si místní kuchyně. Díky stálému slunečnímu svitu a příjemným teplotám je Skanes oblíbenou destinací pro ty, kteří hledají relaxaci i kulturní poznání.


Prohlédnout více fotografií >>>


Víte, jaké je právě počasí ve Skanes?

SKANES počasí

Skanes a místní krásné pláže

Cestovní ruch ve Skanes vzkvétá a přitahuje návštěvníky z celého světa, aby objevili jeho přírodní krásy, historické poklady a bohatou kulturu. Jednou z hlavních atrakcí Skanes jsou jeho nedotčené pláže. Pláž Skanes, často považovaná za centrum turistického dění v oblasti, se vyznačuje měkkým zlatým pískem a průzračnou vodou, což z ní činí ideální místo pro opalování a plavání. V blízkosti se nachází pláž Mahdia, která je známá svou poklidnou atmosférou a tradičním rybářským přístavem, kde si návštěvníci mohou pochutnat na čerstvých mořských plodech. Pláž Sousse v nedalekém městě Sousse je dalším populárním místem, známým pro svou živou promenádu a širokou nabídku vodních sportů.

Kromě pláží nabízí Skanes řadu historických památek, jako je Ribat of Monastir a Kasbah of Sousse, které poskytují vhled do bohaté tuniské minulosti. Město Monastir láká turisty svou medinou, historickou architekturou a mauzoleem Habiba Bourguiby, prvního prezidenta Tuniska. Nedaleko ležící město El Djem se pyšní impozantním římským amfiteátrem, jedním z největších a nejlépe zachovaných na světě. Díky široké škále atrakcí zůstává Skanes a okolní regiony oblíbeným cílem pro cestovatele hledající kombinaci slunce, moře, historie a kultury.

Nezapomeňte si před cestou do Tuniska sjednat kvalitní cestovní pojištění :: reklama

Historické a přírodní památky, které najdete ve Skanes

Skanes a jeho okolí oplývá historickými památkami a přírodními krásami, které odhalují fascinující příběhy tuniské minulosti a představují úžasnou krajinu této oblasti. Jednou z nejvýznamnějších historických památek je Ribat of Monastir. Tato starobylá pevnost, postavená v 8. století, je živoucím svědectvím islámské historie regionu. Návštěvníci mohou prozkoumat spletité chodby, vystoupat na věže s panoramatickým výhledem na Středozemní moře a obdivovat poklidná nádvoří, což jim umožní proniknout do středověkých obranných strategií.

Další významnou historickou památkou je amfiteátr El Djem, často nazývaný římským koloseem severní Afriky. Tento památník zapsaný na seznamu UNESCO je jednou z nejimpozantnějších římských staveb mimo Itálii. Postaven ve 3. století n.l., mohl pojmout až 30 000 diváků, kteří sem přicházeli sledovat gladiátorské zápasy a další představení. Dnes návštěvníci mohou obdivovat majestátnost amfiteátru, prozkoumat podzemní prostory, kde se připravovali gladiátoři, a ponořit se do bohaté historie této starobylé arény.

Pokud jde o přírodní krásy, region nabízí okouzlující scenérie, jako je poloostrov Cape Bon severovýchodně od Skanes. Cape Bon je známý svým malebným pobřežím a nádhernou lagunou Ghar El Melh, chráněnou přírodní rezervací a rájem pro pozorování ptáků. Na jih od Tunisu se rozkládá národní park Boukornine, kde návštěvníci mohou podniknout turistické výpravy a setkat se s bohatou faunou a flórou v nedotčených středomořských lesích. Ať už máte zájem o historii nebo přírodu, Skanes a jeho okolí mají pro každého něco jedinečného.

Skanes vám však nabídne mnohem více ..

Jedním z vrcholů regionu je příležitost ponořit se do bohaté tuniské kultury prostřednictvím jeho pulzujících trhů a bazarů. Souk Jedid v Monastiru a Medina of Sousse jsou rušná tržiště, kde můžete být svědky každodenního života místních obyvatel a nakupovat tradiční řemeslné výrobky, textil, koření a suvenýry. Nezapomeňte si procvičit své vyjednávací schopnosti, protože smlouvání je v Tunisku běžnou a příjemnou součástí nakupování.

Tuniská kuchyně je nádherným spojením středomořských chutí a Skanes nabízí možnost ochutnat její rozmanité pokrmy. Tradiční tuniské jídlo často zahrnuje kuskus, chutné taginy, čerstvé mořské plody a řadu aromatického koření. Musíte ochutnat místní speciality jako brik (smažené pečivo plněné vejcem a tuňákem), mechoui (pomalu pečené jehněčí) a harissa (pikantní chilli pasta) pro autentickou chuť regionu. Stravování ve Skanes může být nezapomenutelným zážitkem, protože mnoho restaurací nabízí venkovní posezení u moře, což vám umožní vychutnat si jídlo s malebným výhledem.

Pokud budete mít to štěstí, že navštívíte místní akci nebo festival, budete mít možnost zažít tradiční hudbu, tanec a zvyky. Tunisko slaví po celý rok četné festivaly, jako je Mezinárodní festival Sfax, který představuje lidovou hudbu a tanec, a každoroční koňský festival Sidi Mansour v Mahdii, který zahrnuje jezdecké přehlídky a kulturní vystoupení. Tyto události poskytují cenné poznatky o místním způsobu života a jsou oslavnými okamžiky, které byste si při objevování Skanes a jeho okolí neměli nechat ujít.

Víte, že ...

.. je Skanes domovem jednoho z nejstarších olivovníků na světě, známého jako Olivier de Skanes? Tento prastarý olivovník, jehož stáří se odhaduje na více než 2000 let, je živým dokladem dlouhé historie pěstování oliv v Tunisku a je považován za jeden z nejstarších olivovníků na světě.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *