Hammamet > Nesrine > 14denní > All Inclusive

Tunisko, Hammamet, Nesrine, za <span>15.990</span>Kč
  • Cena za 1 osobu – 15.990    SLEVA 27%
  • All Inclusive
  • Doprava – Letecky
  • Délka pobytu – 14 dnů
  • Termín – od 16.09.2024 do 29.09.2024
  • FIRST MINUTE

****Nesrine – Hammamet (Tunisko)

Hodnocení návštěvníků: 3.1/5, celkem hodnoceno 107x    Přečíst >>>

Hotel Nesrine je oblíbeným hotelem v tradičním tuniském stylu, nacházejícím se v krásné zahradě přímo u písečné pláže s pozvolným vstupem do moře, nedaleko cca 3 km od jachetního přístavu Hammamet Yasmine. V okolí hotelu Nesrine najdete obchody, zábavní podniky, restaurace a dětský lunapark. Do turisticky oblíbeného letoviska Hammamet (cca 6 km) zajišťuje hotel zdarma kyvadlovou dopravu. Letiště v Monastiru je vzdáleno cca 80 km, a golfová hřiště Yasmine a Citrus se nacházejí cca 3 km od hotelu.

Vybavení hotelu zahrnuje vstupní halu v hlavní budově s 24 hodinovou recepcí, směnárnou, výtahem, lobby barem, hlavní restaurací, několika dalšími restauracemi a bary, plážovým barem, maurskou kavárnou, obchodní pasáží, minimarketem, konferenční místností, společenskou místností s TV, prádelnu, čistírnu, diskotékou, saunou a masážní místností. V krásné udržované zahradě se nachází sladkovodní bazén s oddělenou částí pro děti, sluneční terasa s barem, lehátky a slunečníky. Pro sportovní aktivity je připraveno multifunkční hřiště (volejbal, basketbal, minifotbal), stolní tenis, minigolf, šipky, kulečník, fitness centrum s tělocvičnou, plážový volejbal, jízda na koni či vodní sporty na pláži (jízda na banánu, vodní lyže, šnorchlování, potápění). Pro děti je připraven mini klub (4-12 let), samostatný dětský bazén, dětské hřiště, elektronické hry, diskotéka, různé animační programy a soutěže během dne.

Ubytování je nabízeno celkem v 274 útulně zařízených pokojích rozmístěných na hlavní budově a několika třípodlažních budovách. Standardní pokoje jsou vybaveny vlastní koupelnou (sprcha či vana, WC, fén, toaletní potřeby), klimatizací, telefonem (za poplatek), satelitní TV, trezorem, balkónem nebo terasou. Čtyřlůžkové pokoje jsou vybaveny přistýlkou pro děti ve formě patrové postele. Na vyžádání je možné zajistit dětskou postýlku zdarma.

Stravování zahrnuje možnost polopenze (snídaně a večeře formou bufetu), s možností dokoupení all inclusive. All inclusive zahrnuje snídaně, obědy a večeře formou bufetu, lehké občerstvení během dne, snack v plážovém baru, půlnoční občerstvení, možnost večeře po předchozí rezervaci v restauraci à la carte, a neomezené množství vybraných místních alkoholických a nealkoholických nápojů. Dále zahrnuje různé sportovní aktivity, jako stolní tenis, tenis, minigolf, aerobik, fotbal, vodní pólo, plážový volejbal, animační program a večerní zábavu.


Nezaujal Vás tento hotel?

▼▼▼ Nevadí 🙂 Ve vyhledávacím formuláři si můžete najít ubytování v Tunisku podle svých představ. ▼▼▼


Hammamet

Zeměpisná poloha Hammametu na severovýchodním pobřeží Tuniska je klíčovým faktorem jeho popularity jako turistické destinace. Město se nachází v oblasti Sahel, známé pro své mírné středomořské klima. Tato strategická poloha zajišťuje, že Hammamet si užije dlouhá, slunečná léta a mírné zimy, což z něj činí celoroční destinaci pro cestovatele. Léta jsou typicky teplá a suchá, s teplotami často atakujícími 40 stupňů Celsia, takže je ideální pro milovníky pláží a vodních sportů. Pobřežní poloha města také znamená, že mírné tyrkysové vody Středozemního moře nabízejí osvěžující odpočinek od horka a přitahují plavce i milovníky vodních sportů. Relativně nízká vlhkost v oblasti Sahel a příjemný mořský vánek zvyšují celkový komfort pro návštěvníky.

Zeměpisné okolí Hammametu je stejně podmanivé. Město je zasazeno mezi moře a svěží zeleň citrusových sadů, olivových hájů a zahrad, díky čemuž si vysloužilo přezdívku „The Garden Resort“. Voňavé citrusové stromy nejen přispívají k idylické atmosféře města, ale také produkují některé z nejlepších pomerančů a citronů v regionu. Blízkost těchto sadů dodává městu kouzlo a poskytuje návštěvníkům příležitost ochutnat čerstvě natrhané ovoce a místní produkty. Kromě toho má Hammamet výhodnou polohu v blízkosti několika historických a kulturních památek, jako je starověké město Kartágo a rušné hlavní město Tunis, což z něj činí vynikající výchozí bod pro objevování bohatého dědictví Tuniska.


Prohlédnout více fotografií >>>


Hammamet - aktuální počasí a předpověď na následující dny

HAMMAMET počasí

Hammamet a místní krásné pláže

Cestovní ruch je mízou Hammametu a město si pečlivě vypěstovalo svou pověst přední destinace pro cestovatele, kteří hledají slunce, moře a kulturu. Jeho nedotčené pláže jsou bezpochyby hlavním lákadlem pro turisty. Jednou z nejznámějších je samotná pláž Hammamet, která se táhne kilometry podél pobřeží města. Se svými měkkými zlatými písky a čistou, lákavou vodou nabízí perfektní místo pro opalování a koupání. Pláž je také lemována letovisky, restauracemi a bary, což zajišťuje, že návštěvníci mají snadný přístup ke všemu vybavení, které potřebují pro odpočinkovou dovolenou na pláži.

Kromě pláže Hammamet nabízí okolní regiony krásné pobřežní destinace. Yasmine Hammamet, moderní rekreační oblast jen pár kilometrů odtud, se může pochlubit vlastním úsekem písečného pobřeží a rušným přístavem plným obchodů a restaurací. Na jihu najdete okouzlující pláž Nabeul, která je známá svými malebnými rybářskými loděmi a rušným týdenním trhem, kde si můžete zakoupit místní řemeslné výrobky a čerstvé produkty. Dále na jih nabízí poloostrov Cap Bon ještě více pláží, včetně pláže Kelibia, známé pro své křišťálově čisté vody a historickou pevností, a ostrovy Kerkennah, klidný ráj s nedotčenými plážemi a pomalejším tempem života. Tyto pobřežní drahokamy společně dělají z Hammametu a jeho sousedních regionů útočiště pro milovníky pláží a hledačů slunce.

Nezapomeňte si před cestou do Tuniska sjednat kvalitní cestovní pojištění :: reklama

Hammamet a místní historické či přírodní památky

Hammamet a jeho okolní oblast se může pochlubit bohatstvím historických památek a přírodních divů, které odkrývají pestré tuniské dědictví a úžasnou krajinu. Jednou z nejvýznamnějších historických staveb je Kasbah v Hammametu, nádherně zachovalá pevnost z 9. století. Tato pevnost, tyčící se na vrcholu kopce s výhledem na město, nabízí návštěvníkům úchvatné panoramatické výhledy na Středozemní moře a malebnou Medinu pod ní. Kasbah je důkazem bohaté historie města a jeho významné strategické role v minulosti.

Dalším historickým klenotem v regionu je starověké město Kartágo, které leží kousek od Hammametu. Kartágo, kdysi mocné fénické město a obávaný soupeř Říma, zve návštěvníky k prozkoumání svých ruin, včetně římského divadla, Antoninových lázní a Národního muzea Kartága, které uchovává pozoruhodnou sbírku artefaktů z této éry. Zejména ruiny Antoninových lázní s dobře zachovalými sloupy a detailními mozaikami stojí za vidění.

Když jde o přírodní krásy, poloostrov Cap Bon oplývá nádhernými pobřežními scenériemi. Město Kelibia je známé svými čistými plážemi a impozantní pevností Kelibia s výhledem na město. Na poloostrově se nachází také malebná rybářská vesnice Korbous, proslavená termálními prameny a strmými útesy nad mořem. Milovníci přírody mohou navštívit národní park Ichkeul, který je zapsán na seznamu světového dědictví UNESCO a je klíčovým mokřadem pro stěhovavé ptáky, což z něj činí ideální místo pro pozorování ptactva a turistiku v malebném prostředí. Hammamet tak nabízí harmonické spojení historie, kultury a přírodních krás, což z něj činí fascinující cíl pro každého cestovatele.

Hammamet však nabízí mnohem víc ..

Během návštěvy Hammametu byste neměli opomenout několik klíčových kulturních zážitků, tradic a kulinářských specialit, které vám umožní hlubší ponor do místní kultury. Tuniská hudba je jedním z nejpůsobivějších prvků místní kultury. Navštivte živý koncert tradiční tuniské hudby, kde si můžete vychutnat krásné tóny oudu (strunný nástroj připomínající loutnu) a podmanivé melodie místních zpěváků. Medina of Hammamet pravidelně pořádá kulturní akce a festivaly, kde můžete zažít toto bohaté hudební dědictví a odnést si nezapomenutelný a autentický zážitek.

Jídlo je neodmyslitelnou součástí zážitku v Hammametu. Určitě si nenechte ujít ochutnávku místních specialit, jako je kuskus, tajine a brik (křupavé pečivo plněné vejcem, tuňákem a kapary). Díky přímořské poloze Hammametu jsou čerstvé mořské plody nezbytností, a tak si dopřejte čerstvé úlovky dne. Nezapomeňte také vyzkoušet tradiční mátový čaj nebo osvěžující sladkou vodu z pomerančových květů. Procházka místními trhy, jako je Souk El Medina v historickém jádru města, je sama o sobě zážitkem, kde můžete ochutnat místní delikatesy, nakoupit ručně vyráběné řemeslné výrobky a zažít živou atmosféru tradičního tuniského trhu.

Tunisané jsou známí svou pohostinností a dodržováním tradic. Je běžné, že vás místní obyvatelé pozvou k sobě domů na jídlo nebo šálek čaje. Využijte tuto příležitost k navázání kontaktu s přátelskými místními lidmi a hlubšímu porozumění jejich životnímu stylu. Možná budete mít dokonce šanci být svědky tradičních oslav nebo svateb, které jsou často plné hudby, tance a bohatých zvyků. Tyto kulturní zážitky vám umožní nahlédnout do nitra tuniské společnosti a při návštěvě Hammametu byste je neměli vynechat.

Víte, že ...

.. na počátku 20. století Hammamet přitahoval komunitu umělců a intelektuálů, kteří hledali inspiraci v jeho klidném prostředí? Renomované osobnosti jako Paul Klee, André Gide a Simone de Beauvoir strávily čas v Hammametu, kde nacházely útěchu a tvůrčí inspiraci v jeho jedinečné atmosféře. Díky směsi středomořské krásy, historického kouzla a uvolněné atmosféry se město stalo skrytým klenotem pro ty, kteří hledají uměleckou inspiraci a intelektuální reflexi. V uměleckých a literárních kruzích města dodnes můžete najít stopy tohoto kulturního dědictví, díky čemuž je Hammamet nejen krásnou destinací, ale také místem s bohatou uměleckou historií. Toto umělecké spojení dodává Hammametovu půvabu fascinující nádech, a i když to nemusí být široce známé, je to svědectví o trvalé přitažlivosti města pro kreativní mysli v průběhu let.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *