Port El Kantaoui > Seabel Alhambra Beach Golf & Spa > 9denní > All Inclusive

Tunisko, Port El Kantaoui, Seabel Alhambra Beach Golf & Spa, za <span>18.990</span>Kč
  • Cena za 1 osobu – 18.990    SLEVA 21%
  • All Inclusive
  • Doprava – Letecky
  • Délka pobytu – 9 dnů
  • Termín – od 19.06.2025 do 27.06.2025
  • FIRST MINUTE

*****Seabel Alhambra Beach Golf & Spa – Port El Kantaoui (Tunisko)

Hodnocení návštěvníků: 4.3/5, celkem hodnoceno 48x    Přečíst >>>

Hotel Seabel Alhambra Beach Golf & Spa nabízí skvělé možnosti pro golfisty a komfortní ubytování v nádherném prostředí u moře. Nachází se v přístavu Port El Kantaoui a je obklopen golfovým hřištěm Golf International El Kantaoui, což z něj dělá ideální destinaci pro milovníky golfového zážitku. V okolí hotelu se nachází obchody a bary, a letiště Enfidha je vzdáleno přibližně 34 km.

Hotel leží přímo u písčité pláže s pozvolným vstupem do moře. Na pláži jsou k dispozici bary, sprchy, a WC. Hosté mohou využívat bezplatné lehátka a slunečníky na pláži, avšak za vratnou zálohu cca 10 TND mohou získat plážové osušky.

Vybavení hotelu zahrnuje několik restaurací, bary, wellness centrum, kadeřnictví, bazény pro dospělé a děti, a obchody v nákupní galerii. Ubytování v hotelu je pohodlné a zahrnuje standardní pokoje, rodinné pokoje a pokoj Superior s různými výhledy a vybavením.

Hosté mohou využívat různé sportovní a zábavní aktivity, včetně animačních programů, dětského hřiště, miniklubu, basketbalu, volejbalu, fotbalu, minigolfu, stolního tenisu a tenisu. Za poplatek je k dispozici kulečník, elektronické hry, wellness procedury, golfový zážitek a vodní sporty.

Stravování je poskytováno ve formě 24 hodin All Inclusive, zahrnující snídaně, obědy, večeře, lehké snacky během dne a neomezené množství místních vybraných alkoholických a nealkoholických nápojů ve vybraných barech a restauracích. Hosté mají také možnost povečeřet v à la carte restauraci 1x za týden (nutná rezervace).

Hotel Seabel Alhambra Beach Golf & Spa je ideální pro ty, kteří hledají kombinaci golfu, relaxace u moře a komfortního ubytování s bohatými stravovacími možnostmi.


Nezaujal Vás tento hotel?

▼▼▼ Nevadí 🙂 Ve vyhledávacím formuláři si můžete najít ubytování v Tunisku podle svých představ. ▼▼▼


Port El Kantaoui jako top místo pro vaši dovolenou

Port El Kantaoui, který se nachází na severovýchodním pobřeží Tuniska, se může pochlubit vynikající polohou podél Středozemního moře. Toto pobřežní město je součástí širší gubernie Sousse a leží přibližně 10 kilometrů severně od historického města Sousse. Jeho strategická poloha hrála klíčovou roli v jeho rozvoji jako turistického centra. Blízkost města ke Středozemnímu moři zajišťuje snadný přístup k nedotčeným plážím a vodním aktivitám, zatímco jeho spojení se Sousse umožňuje návštěvníkům nahlédnout do bohaté historie a kulturního dědictví Tuniska.

Historicky je Port El Kantaoui relativně moderní zástavbou. Výstavba letoviska začala na konci 70. let 20. století se zaměřením na vytvoření přední destinace pro mezinárodní turisty. Před touto transformací byla oblast využívána především pro zemědělství a rybolov. Dnes je důkazem závazku Tuniska k cestovnímu ruchu a nabízí směs tradičního severoafrického kouzla a moderního vybavení. Středomořské klima žehná Port El Kantaoui dlouhými, horkými léty a mírnými zimami. Od června do září teploty často dosahují vysokých 30 až 40 stupňů Celsia, což z něj dělá ideální plážovou destinaci. Naproti tomu chladnější měsíce listopad až duben vykazují teploty v rozmezí od 12 do 20 stupňů Celsia, což je příjemný čas pro objevování historických a kulturních zajímavostí města. Město také těží ze značného množství slunečního svitu po celý rok, což zvyšuje jeho přitažlivost jako celoroční destinace pro cestovatele.


Prohlédnout více fotografií >>>


Jaké má právě Port El Kantaoui počasí a předpověď na další dny

PORT EL KANTAOUI počasí

Krásná místa města Port El Kantaoui, která stojí za pozornost

Cestovní ruch hraje zásadní roli v atraktivitě Port El Kantaoui a proměňuje ho v prvotřídní destinaci pro ty, kteří chtějí objevit krásy a kulturu Tuniska. Klíčovým bodem tohoto turistického magnetu je přístav Port El Kantaoui, živé místo nabízející lodní výlety, restaurace na nábřeží a množství obchodů se suvenýry. Přístav se pyšní architekturou inspirovanou tradičním tuniským stylem, která dodává místu jedinečný charakter. Kromě přístavu lákají pláže Port El Kantaoui ty, kteří hledají relaxaci nebo adrenalinová vodní dobrodružství, jako je vodní lyžování a parasailing. Pláže s jemným zlatým pískem a průzračnou vodou jsou ideálním místem pro opalování a koupání. Navíc blízkost k Sousse umožňuje návštěvníkům prozkoumat UNESCO chráněnou Medinu, kde mohou procházet úzkými uličkami, obdivovat historické stavby a zažít atmosféru tradičních trhů, což nabízí bohatý kulturní zážitek.

Mezi významné pláže v Port El Kantaoui a okolí patří pláž Port El Kantaoui, která se rozprostírá podél Středozemního moře a nabízí jemný písek a čistou vodu, ideální pro koupání a relaxaci na slunci. Pláž Sousse, jižně od Port El Kantaoui, poskytuje nádherný výhled na moře a kulisy historické Mediny. Pláž Boujaafar v Sousse je oblíbeným cílem s širokým písčitým pobřežím a množstvím plážových zařízení. Pláž El Maamoura, severně od Port El Kantaoui, nabízí poklidný únik s tichou atmosférou a dlouhými úseky písčitého pobřeží. Pláž Chott Meriam, jižně od Sousse, poskytuje klidnější plážový zážitek, ideální pro ty, kteří hledají uvolněnou atmosféru. Tyto pobřežní destinace dohromady nabízejí širokou škálu zážitků, což zajišťuje, že každý návštěvník Port El Kantaoui a okolí najde pláž, která vyhovuje jeho potřebám.

Nezapomeňte si před cestou do Tuniska sjednat kvalitní cestovní pojištění :: reklama

Památky, které nesmíte v Port El Kantaoui minout

Port El Kantaoui a okolní region nabízejí bohatou paletu historických a přírodních památek, které poskytují návštěvníkům jedinečný pohled na fascinující dědictví Tuniska a malebné krajiny. Mezi nejvýznamnější historické památky v této oblasti patří Ribat of Sousse, pečlivě dochovaná islámská pevnost pocházející z 8. století. Tento architektonický skvost sloužil jako obranná stavba a místo meditace pro muslimské válečníky, kteří chránili tento region. Návštěvníci mohou prozkoumat jeho mohutné zdi, vystoupat na jeho strážní věže a užít si úchvatné výhledy na okolní město.

Pro ty, kteří se zajímají o římskou historii, je Archeologické muzeum v Sousse nevyhnutelnou atrakcí. Toto muzeum vystavuje rozsáhlou sbírku římských artefaktů, mozaik a soch, které přibližují starověkou historii tohoto regionu. Vedle muzea se nachází Velká mešita v Sousse, která svými jedinečnými architektonickými prvky nabízí pohled na islámské dědictví oblasti a vítá návštěvníky k obdivování jejího nádherného interiéru.

Když přijde na přírodní památky, pohoří Kantara nabízí výrazný kontrast k pobřežní scenérii. Toto drsné pohoří je rájem pro milovníky outdoorových aktivit, turistiky a přírody, poskytující možnost prozkoumat nedotčenou divočinu, včetně hustých lesů a divoké zvěře, a nabídnout panoramatické výhledy na okolní krajinu a pobřeží Středozemního moře. Kromě toho soutěsky Korbus, které se nacházejí nedaleko Port El Kantaoui, poskytují úchvatnou přírodní podívanou se strmými útesy, bujnou vegetací a klikatými řekami. Tyto soutěsky jsou ideální pro turisty a průzkumníky, kteří chtějí objevit přírodní krásy Tuniska.

V Port El Kantaoui najdete i mnoho dalších zajímavostí ..

Během návštěvy Port El Kantaoui je několik kulturních, kulinářských a tradičních aspektů, které by cestovatelé neměli vynechat, pokud chtějí skutečně zažít místní atmosféru. Jedním z největších zážitků je prozkoumání živé mediny v Port El Kantaoui. Přestože není tak starobylá jako medina v Sousse, nabízí moderní verzi tradičního tuniského trhu. Zde můžete nakupovat suvenýry, řemeslné výrobky, textilie a šperky. Energetická atmosféra a pestré stánky činí toto místo ideálním pro nasátí místní kultury a nalezení unikátních pokladů.

Tuniská kuchyně je známá svou lahodnou a pestrou nabídkou pokrmů, a v Port El Kantaoui najdete mnoho příležitostí, jak ji ochutnat. Nezapomeňte si dopřát kuskus, základní pokrm, který se často podává s různými chutnými dušenými jídly. Dalším oblíbeným pokrmem je brik, pouliční specialita z tenkého těsta plněná směsí vajec, tuňáka, kaparů a koření, následně smažená. Nevynechejte návštěvu místních restaurací a kaváren, kde si můžete vychutnat jídla jako tagine, harira a různé mezze (malé předkrmy).

Chcete-li se hlouběji ponořit do tuniské kultury, zvažte účast na místních akcích nebo festivalech. Port El Kantaoui často hostí hudební festivaly, umělecké výstavy a sportovní události v rámci bohatého kulturního kalendáře Tuniska. V závislosti na roční době můžete být svědky tradičního tanečního vystoupení nebo oslav místního svátku. Účast na tradičních aktivitách, jako je tetování hennou nebo popíjení mátového čaje v kavárně při pozorování okolního dění, vám také poskytne jedinečný pohled na každodenní život v Port El Kantaoui. Celkově Port El Kantaoui nabízí kombinaci moderního turistického vybavení a autentických tuniských zážitků. Objevování mediny, ochutnávání tuniské kuchyně a zapojení se do místních tradic zajistí nezapomenutelnou a kulturně bohatou návštěvu tohoto malebného pobřežního města.

Věděli jste, že ...

.. Port El Kantaoui v průběhu let tiše přitahovalo mezinárodní celebrity, které oceňují jeho soukromí a luxus, aniž by se setkávaly s typickou pozorností paparazzi, kterou nacházejí ve známějších středomořských letoviscích?

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *