Djerba > Seabel Rym Beach > 12denní > All Inclusive

Tunisko, Djerba, Seabel Rym Beach, za <span>25.290</span>Kč
  • Cena za 1 osobu – 25.290    SLEVA 32%
  • All Inclusive
  • Doprava – Letecky
  • Délka pobytu – 12 dnů
  • Termín – od 22.08.2024 do 02.09.2024
  • FIRST MINUTE

****Seabel Rym Beach – Djerba (Tunisko)

Hodnocení návštěvníků: 4.3/5, celkem hodnoceno 33x    Přečíst >>>

Seabel Rym Beach je komfortní hotelový resort na ostrově Djerba v Tunisku, který nabízí pestrý výběr vybavení a aktivit. Nachází se přímo u krásné písčité pláže, což je ideální pro milovníky slunce a moře. Hotel leží 6 km od centra letoviska Midoun a nabízí snadný přístup k místní dopravě. V okolí najdete také nákupní možnosti, restaurace a tradiční trhy. Golfové hřiště Djerba Golf Club je vzdáleno 3 km a mezinárodní letiště Djerba 30 km.

Vybavení hotelu je rozsáhlé a zahrnuje venkovní bazén, dětský bazén, opalovací terasu s lehátky a slunečníky, dětské hřiště, sportoviště, diskotéku, kadeřnictví, SPA centrum a mnoho dalšího. Ubytování je poskytováno v moderně zařízených dvoulůžkových pokojích s možností přistýlky, a některé pokoje jsou přizpůsobeny pro handicapované hosty. Strava v rámci programu All Inclusive je k dispozici 24 hodin denně a zahrnuje bufetové snídaně, obědy, večeře, lehké občerstvení a množství místních nápojů.

Hotel Seabel Rym Beach nabízí bohatý animační program pro děti i dospělé, včetně sportovních aktivit a večerních show. Pláž před hotelem je písčitá a ideální pro koupání. Klienti mohou využít motorizované i nemotorizované vodní sporty za poplatek, včetně windsurfingu a vodního lyžování. Lehátka a slunečníky na pláži jsou k dispozici zdarma.

Toto zařízení je vhodné pro dovolenou pro rodiny i páry, kteří hledají komfort a mnoho možností zábavy a relaxace.


Nezaujal Vás tento hotel?

▼▼▼ Nevadí 🙂 Ve vyhledávacím formuláři si můžete najít ubytování v Tunisku podle svých představ. ▼▼▼


Co vás čeká na ostrově Djerba

Djerba, umístěná v jižní části Tuniska, je největším ostrovem severní Afriky, proslulým svým malebným pobřežím. Tento ostrov se nachází v zálivu Gabès a je od pevniny oddělen úzkým průlivem. Jeho strategická poloha v oblasti Středomoří z něj historicky učinila důležité obchodní místo a kulturní křižovatku. Djerbská krajina se vyznačuje zvlněnými písečnými dunami, palmovými háji a úrodnými pláněmi, které vytvářejí jedinečnou kombinaci pouštního a zeleného prostředí. Jedním z nejvýraznějších rysů tohoto ostrova jsou tradiční bílé krychlové domy, které mu dodávají okouzlující a osobitý vzhled. Djerba je navíc bohatě osázena olivovými háji, vinicemi a plantážemi datlových palem, což svědčí o jejím bohatém zemědělském dědictví.

Djerba má středomořské klima, charakterizované teplými a suchými léty a mírnými, vlhkými zimami. Díky více než 300 slunečným dnům v roce je ostrov ideální destinací pro milovníky slunečního svitu po celý rok. Letní období, trvající od června do srpna, je horké a suché, s teplotami často přesahujícími 30 °C, což z něj činí ideální dobu pro plážové radovánky a vodní sporty. Zimy, od prosince do února, jsou mírné, s průměrnými teplotami kolem 15 °C, což je příjemný čas pro objevování kulturních a venkovních aktivit bez extrémního vedra. Jarní a podzimní měsíce nabízejí příjemný kompromis mezi těmito dvěma extrémy, což je činí vynikajícími obdobími pro poznávání bohaté historie a přírodních krás ostrova. Ať už hledáte letní plážový odpočinek nebo mírnější dobrodružství mimo sezónu, Djerba nabízí ideální klima pro každou návštěvu.


Prohlédnout více fotografií >>>


Djerba - aktuální počasí a předpověď na následující dny

DJERBA počasí

Djerba a místní krásné pláže

Cestovní ruch je pro Djerbu a přilehlé regiony klíčovým ekonomickým pilířem, který láká návštěvníky z celého světa k objevování jejího unikátního kulturního dědictví a okouzlující přírodní krajiny. Rozsáhlé pobřeží ostrova je hlavním lákadlem a nabízí mnoho krásných pláží, které uspokojí různé zájmy. Pláž Sidi Mahres, nacházející se na severovýchodním pobřeží, je jedním z nejoblíbenějších míst. Díky dlouhému pásu jemného zlatého písku a křišťálově čisté vodě je ideální pro opalování, plavání a vodní sporty, jako je windsurfing a kiteboarding. Nedaleké živé letovisko Houmt Souk je centrem nákupů, stravování a objevování historie a kultury ostrova.

Další vyhledávanou pláží je pláž Seguia, která je známá svou poklidnou a tichou atmosférou. Nachází se na východní straně Djerby a nabízí klidné útočiště mimo rušné turistické oblasti. Na severu leží pláž Ras Rmel, malebné místo obklopené bohatou vegetací a dunami. Tato pláž je ideální pro příznivce přírody a ty, kteří hledají tiché útočiště. Vedle pláží na Djerbě se i blízký region Zarzis na pevnině pyšní krásným pobřežím s atraktivními plážemi, jako je pláž Sangho, která nabízí čisté modré vody a příležitosti k vodním aktivitám. Tyto pobřežní drahokamy společně přispívají k atraktivitě Djerby jako významné turistické destinace v severní Africe a poskytují rozmanité plážové zážitky pro všechny typy cestovatelů.

Nezapomeňte si před cestou do Tuniska sjednat kvalitní cestovní pojištění :: reklama

Co navšívit při cestě na ostrov Djerba

Djerba je oblast bohatá na historii, která nabízí rozmanitou paletu historických a přírodních atrakcí. Mezi nejvýznamnějšími památkami ostrova vyniká synagoga El Ghriba, umístěná ve městě Hara Sghira Er Riadh. Tento starobylý chrám je nejen důležitým náboženským centrem pro židovskou komunitu, ale také symbolizuje dlouhou historii ostrova, jeho kulturní rozmanitost a toleranci. Její vznik se datuje před více než 2000 lety a její impozantní architektura s krásnými mozaikami a unikátní modrobílou barevnou kombinací ji činí jedním z nejvýznamnějších míst k navštívení. Dalším historickým klenotem je Borj El Kebir, velká pevnost, která kdysi chránila ostrov před vnějšími útoky. Návštěvníci mohou prozkoumat její zachovalé hradby a věže a obdivovat panoramatický výhled na Djerbu a její okolí.

Pokud jde o přírodní krásy, ostrov se může pochlubit fascinujícím muzeem Guellala, podzemní troglodytskou vesnicí, která zobrazuje jedinečnou architekturu a způsob života berberských obyvatel regionu. Návštěvníci mají možnost prozkoumat chladné labyrinty a dozvědět se o historii a kultuře tohoto místa. Malebné palmové háje na Djerbě, jako je Palm Tree Garden, poskytují klidné přírodní útočiště. Ostrov je rovněž známý svými solnými pláněmi, například v Chott El Jerid, kde rozsáhlé solné krusty vytvářejí surrealistickou a fascinující krajinu. Tyto jedinečné přírodní prvky umožňují návštěvníkům hlubší poznání rozmanitého a podmanivého terénu Djerby, což z ní činí destinaci, kde se historie a příroda nádherně prolínají.

Djerba vám však nabídne mnohem více ..

Návštěva Djerby neznamená jen vidět její přírodní a historické zajímavosti, ale také se ponořit do její živé kultury, tradic a vřelé pohostinnosti, díky čemuž bude váš výlet opravdu nezapomenutelný.

Djerba pořádá během roku řadu festivalů a akcí, které poskytují jedinečný pohled na její kulturu. Jednou z nejznámějších je každoroční židovská pouť v synagoze El Ghriba, která na ostrov přitahuje tisíce návštěvníků. Na ostrově se také v červenci slaví Festival of Ulysse, který zahrnuje hudbu, tanec a kulturní vystoupení. Kromě toho je islámský svatý měsíc ramadán zvláštní dobou, kdy můžete zažít místní tradice a kulinářské speciality, protože mnoho restaurací nabízí speciální jídla Iftar a ostrov ožívá svátečními dekoracemi a aktivitami.

Djerba je také známá svými tradičními řemesly a návštěva místních trhů a řemeslných dílen je nutností. Prozkoumejte je například v Houmt Souk a najděte nádherně zpracovanou keramiku, šperky, textilie a koberce. Nezapomeňte si vyzvednout výrazný djerbanský suvenýr, jako je Fouta (tradiční tuniský ručník) nebo ručně malovaný keramický talíř. Djerba samozřejmě nabízí delikátní nabídku tuniské a středomořské kuchyně. Ochutnejte místní speciality, jako je kuskus, tajine a pokrmy z mořských plodů, v tradičních restauracích. Nenechte si ujít ochutnání Brik, oblíbené místní občerstvení z tenkého těsta plněné vejci, tuňákem a kapary. Djerba je známá také svými datlovými palmami, takže určitě ochutnejte čerstvé datle nebo produkty jako datlová pasta a datlový džem.

Zapojení do místní kultury může být rovněž zajímavým zážitkem z Djerby. Důležité je pozdravit místní obyvatele přátelským „Salamem“ a respektovat místní zvyky, zvláště v konzervativnějších oblastech. Prozkoumejte jedinečný architektonický styl ostrova s domy ve tvaru krychle, a pokud jste pozváni do místního domova, je zvykem přinést malý dárek nebo dárek jako gesto uznání.

Víte, že ...

.. tradiční djerbské domy jsou charakteristické svými bíle omítnutými, kubickými strukturami s plochými střechami? Tento architektonický styl není pouze unikátní, ale také navržený tak, aby odrážel intenzivní sluneční světlo a udržoval vnitřní prostory chladné.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *