Yasmine Hammamet > Lella Baya & Thalasso > 11denní > All Inclusive

Tunisko, Yasmine Hammamet, Lella Baya & Thalasso, za <span>16.990</span>Kč
  • Cena za 1 osobu – 16.990    SLEVA 38%
  • All Inclusive
  • Doprava – Letecky
  • Délka pobytu – 11 dnů
  • Termín – od 05.09.2024 do 15.09.2024
  • LAST MINUTE

****Lella Baya & Thalasso – Yasmine Hammamet (Tunisko)

Hodnocení návštěvníků: 3.8/5, celkem hodnoceno 17x    Přečíst >>>

Lella Baya & Thalasso je krásný hotel postavený v typickém orientálním stylu, který nabízí romantickou atmosféru inspirovanou Tisícem a jednou nocí. Nachází se v moderní oblasti Hammamet Yasmine nedaleko jachetního přístavu a přímo u krásné písečné pláže s pozvolným vstupem do moře. Hotel disponuje 245 vzdušnými pokoji zařízenými v orientálním stylu a vybavenými veškerým potřebným komfortem pro pohodlný pobyt, včetně klimatizace, satelitní TV a balkonu nebo terasy.

Vybavení hotelu zahrnuje vstupní halu s recepcí, hlavní restauraci, restaurace a la carte, lobby bar, snack bar, maurskou kavárnu, bazény pro dospělé a děti, mini klub, WiFi na recepci, SPA centrum, sportoviště a konferenční místnost. Hosté si mohou vybrat mezi polopenzí a možností doobjednání all inclusive stravování, které zahrnuje plnou penzi formou bufetu, lehkou svačinu během dne a neomezené množství rozlévaných nápojů.

Pro zábavu a relaxaci nabízí hotel bohatý animační program pro děti i dospělé, sportovní aktivity jako stolní tenis, volejbal nebo lukostřelbu, wellness centrum s masážemi a saunou a krásnou písčitou pláž s lehátky a slunečníky zdarma. Lella Baya & Thalasso je ideální volbou pro ty, kteří hledají pobyt v exotickém prostředí s luxusními službami a bohatými možnostmi aktivit a relaxace.


Nezaujal Vás tento hotel?

▼▼▼ Nevadí 🙂 Ve vyhledávacím formuláři si můžete najít ubytování v Tunisku podle svých představ. ▼▼▼


Proč navštívit Yasmine Hammamet

Yasmine Hammamet se nachází na strategickém místě na severovýchodním pobřeží Tuniska, čímž se stává významnou destinací pro místní i zahraniční turisty. Toto pobřežní město je součástí většího regionu Hammamet v provincii Nabeul a díky své blízkosti k hlavnímu městu Tunisu je snadno dostupné po silnicích a železnici. Město nabízí příjemné středomořské klima s horkými, suchými léty a mírnými, vlhkými zimami, což z něj činí lákavou celoroční destinaci pro ty, kteří hledají slunce. Jeho nádherné pobřeží s dlouhými písečnými plážemi a azurovými vodami vytváří ideální prostředí pro odpočinek a vodní sporty.

Yasmine Hammamet je rovněž místem s bohatou historickou tradicí, která odráží dlouhou minulost Tuniska. Region byl ovlivněn řadou civilizací, jako jsou Féničané, Římané, Vandalové a Arabové. Blízko města se nachází starověké město Pupput, které poskytuje vhled do římského období díky dobře zachovalým archeologickým nálezům. Město prošlo v posledních desetiletích významným rozvojem, kdy se z malé rybářské vesnice stalo moderní turistické letovisko. Dnes Yasmine Hammamet láká návštěvníky luxusními hotely, živým přístavem a prosperujícím turistickým průmyslem, který kombinuje historické kouzlo s moderními volnočasovými aktivitami.


Prohlédnout více fotografií >>>


Víte, jaké je právě v Yasmine Hammamet počasí?

YASMINE HAMMAMET počasí

Yasmine Hammamet a místní krásné pláže

Cestovní ruch je v Yasmine Hammamet klíčovým odvětvím a město se stalo jednou z nejvyhledávanějších destinací Tuniska pro ty, kteří hledají odpočinek u Středozemního moře. Jeho nádherné pláže, například Hammamet Beach, nabízejí ideální podmínky pro opalování, koupání a vodní aktivity v příjemném slunečním prostředí. Městský přístav Port Yasmine je rušné centrum, kde naleznete obchody, restaurace a možnosti pro vyjížďky na lodích, což z něj činí oblíbené místo jak pro turisty, tak pro místní obyvatele. Yasmine Hammamet rovněž nabízí řadu kulturních zážitků, včetně historické Mediny, kde můžete navštívit tradiční trhy, vychutnat si místní gastronomii a ponořit se do živé tuniské kultury. Kromě toho město hostí během roku různé festivaly a akce, od hudebních přehlídek po umělecké výstavy, takže pro návštěvníky je vždy co objevovat.

V okolí města se nachází několik úchvatných pláží a pobřežních oblastí, které stojí za prozkoumání. Město Hammamet, od kterého Yasmine Hammamet převzalo své jméno, je známé malebnými plážemi jako Hammamet Beach a Bel Azur Beach. Dále na jih se nachází letovisko Sousse, které se pyšní krásným pobřežím Středozemního moře, přičemž pláž Sousse je velmi oblíbená. Pro klidnější a odlehlejší zážitky můžete navštívit poloostrov Cap Bon, kde se nacházejí kouzelné pobřežní vesnice a nedotčené pláže, jako jsou pláže El Haouaria a Kelibia Beach. Ať už hledáte rušné pláže nebo klidné útočiště, region kolem Yasmine Hammamet má širokou nabídku plážových destinací k objevování.

Nezapomeňte si před cestou do Tuniska sjednat kvalitní cestovní pojištění :: reklama

Památky, které nesmíte v Yasmine Hammamet minout

Region okolo Yasmine Hammamet je plný historických a přírodních zázraků, které stojí za návštěvu. Mezi hlavní historické atrakce patří římské ruiny Pupput, nacházející se nedaleko od Yasmine Hammamet. Tyto starověké ruiny obsahují zachovalé lázně, vily a římské divadlo, které poskytují pohled do života v římské éře. Návštěva Pupput umožňuje hlubší pochopení architektonického a kulturního dědictví regionu.

Významným historickým objektem je také Kasbah Hammamet. Tato historická pevnost, umístěná na kopci s výhledem na město, byla kdysi důležitou obranou proti nájezdníkům. Dnes slouží jako muzeum, které přináší vhled do historie Hammametu a nabízí krásné výhledy na okolí.

Co se týče přírodních zajímavostí, oblast kolem Yasmine Hammamet se pyšní nádherným pobřežím. Poloostrov Cape Bon je známý svými dramatickými útesy, malebnými zátokami a malými rybářskými vesnicemi jako je Kelibia. Maják v Kelibii, nebo Phare du Cap Bon, je jedním z nejvyšších majáků na kontinentě a poskytuje úchvatný výhled na moře. Nedaleko se nachází Thalassoterapeutické zahrady, přírodní atrakce s krásnými zahradami a bazény napájenými přírodními slanými prameny, známými svými terapeutickými účinky. Tyto přírodní a historické památky činí z oblasti kolem Yasmine Hammamet atraktivní cíl pro milovníky historie, kultury a přírodní krásy.

Yasmine Hammamet však nabízí mnohem víc ..

Yasmine Hammamet, fascinující pobřežní město v Tunisku, nabízí rozmanité zážitky, které ukazují podstatu tuniské kultury a krásy Středomoří. Hlavní atrakcí je Medina, historické staré město, které vás zavede do minulosti. Úzké a klikaté uličky Mediny, obklopené živými fasádami, jsou plné obchodů s řemeslnými výrobky, trhů s kořením a malebných kaváren. Prozkoumání tohoto historického centra poskytuje cenný pohled na místní tradice a skvělou příležitost k nákupu originálních suvenýrů. Tuniská kuchyně je dalším vrcholem návštěvy, kde můžete ochutnat pokrmy jako kuskus, tagine a slané pečivo brik. Díky blízkosti moře jsou plody moře v místních restauracích vždy čerstvé a chutné.

V Yasmine Hammamet se během roku koná řada zajímavých festivalů a kulturních událostí. Mezinárodní festival Hammamet je jedním z nejvýznamnějších kulturních událostí, který přináší hudební, divadelní a taneční vystoupení z různých koutů světa. Tento festival je skvělým způsobem, jak se ponořit do živé umělecké scény města a objevovat jeho multikulturní vlivy. Pro autentický kulturní zážitek vyzkoušejte tradiční tuniský hammam, veřejné lázně, které poskytují jak fyzické uvolnění, tak nahlédnutí do místních zvyků.

Přístav v Yasmine Hammamet nabízí možnosti pro plavby na jachtách a vodní sporty, což umožňuje prozkoumat krásné pobřeží Středozemního moře pohodlně a stylově. Yasmine Hammamet se vyznačuje tím, že kombinuje tradiční atmosféru s moderními komforty, což ji činí ideálním místem pro ty, kteří hledají kulturní obohacení, kulinářské zážitky a relaxaci u moře.

Věděli jste, že ...

.. marina v Yasmine Hammamet patří mezi nejmodernější v Tunisku a byla navržena pro luxusní jachty a lodě? Její uspořádání a vybavení jsou inspirovány evropskými zvyklostmi a pravidly, čímž poskytuje vysoký standard také na africkém pobřeží Středozemního moře.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *