Yasmine Hammamet > Tui Magic Life Club Africana > 11denní > All Inclusive

Tunisko, Yasmine Hammamet, Tui Magic Life Club Africana, za <span>29.490</span>Kč
  • Cena za 1 osobu – 29.490    SLEVA 30%
  • All Inclusive
  • Doprava – Letecky
  • Délka pobytu – 11 dnů
  • Termín – od 29.08.2024 do 08.09.2024
  • FIRST MINUTE

*****Tui Magic Life Club Africana – Yasmine Hammamet (Tunisko)

Hodnocení návštěvníků: 4.4/5, celkem hodnoceno 55x    Přečíst >>>

TUI Magic Life Club Africana je luxusním letoviskem s vynikající polohou v Yasmine Hammamet. Kromě krásné písčité pláže, která se nachází přímo u hotelu a nabízí pozvolný vstup do moře, láká také menší aquapark, který je v provozu od 15. června do 15. září, a poskytuje zábavu pro všechny věkové skupiny.

V hotelu TUI Magic Life Africana máte k dispozici pět restaurací, šest barů a kavárnu, kde si můžete vychutnat široký výběr gastronomických pochoutek. Wellness a fitness centrum jsou ideálním místem k relaxaci, a bazény pro dospělé i děti poskytují osvěžující útočiště.

Ubytování v hotelu zahrnuje pohodlné standardní pokoje s výhledem do zahrady, klimatizaci, koupelnu se sprchou nebo vanou, bezpečnostní schránku a minibar zdarma. Pokoje Superior jsou prostornější a nabízejí vyšší úroveň komfortu. Bezplatné Wi-Fi je k dispozici ve všech veřejných prostorách hotelu i na pokojích.

Co se týče sportu a zábavy, hotel nabízí bohatý animační program, dětské hřiště, miniklub a širokou škálu sportovních aktivit včetně plážového volejbalu, šipek, fitness, stolního tenisu a tenisu. Vodní sporty, kulečník, golf a wellness jsou dostupné za poplatek.

Stravování je zajištěno systémem All Inclusive, který zahrnuje bufetové snídaně, obědy a večeře, odpolední snack, půlnoční snack a možnost povečeřet ve 3 à la carte restauracích s nutností rezervace. Místní vybrané alkoholické i nealkoholické nápoje jsou k dispozici ve vybraných restauracích, barech a v časech určených hotelem. Bližší informace o rozsahu All Inclusive obdržíte po příjezdu do hotelu.


Nezaujal Vás tento hotel?

▼▼▼ Nevadí 🙂 Ve vyhledávacím formuláři si můžete najít ubytování v Tunisku podle svých představ. ▼▼▼


Co najdete v Yasmine Hammamet

Yasmine Hammamet, strategicky umístěná na severovýchodním pobřeží Tuniska, je významnou destinací jak pro místní, tak pro mezinárodní návštěvníky. Toto přímorské město je součástí širšího regionu Hammamet v provincii Nabeul. Je snadno dostupné z hlavního města Tuniska, Tunisu, díky dobře vyvinuté silniční a železniční síti. Město se pyšní středomořským klimatem s horkými a suchými léty a mírnými, vlhkými zimami, což z něj činí ideální celoroční destinaci pro milovníky slunce. Jeho nádherné pobřežní oblasti nabízejí dlouhé písečné pláže, kde azurové vody hladí zlatý písek a poskytují skvělé podmínky pro relaxaci a vodní sporty.

Historie Yasmine Hammamet je silně ovlivněna bohatým historickým dědictvím Tuniska. Tento region zažil vlivy různých civilizací, včetně Féničanů, Římanů, Vandalů a Arabů. Nedaleko města se nachází starověké město Pupput, které nabízí pohled na římskou éru díky svým dobře zachovalým archeologickým nalezištím. V posledních desetiletích se město výrazně rozvinulo, přeměnilo se z malé rybářské vesnice na moderní letovisko. Dnes Yasmine Hammamet přitahuje návštěvníky z celého světa luxusními hotely, živým přístavem a prosperujícím turistickým sektorem, který spojuje historické kouzlo s moderním volným časem.


Prohlédnout více fotografií >>>


Předpověď počasí pro Yasmine Hammamet a aktuální situace

YASMINE HAMMAMET počasí

Co podniknout v Yasmine Hammamet a okolí

Cestovní ruch je v Yasmine Hammamet klíčovým odvětvím a město se stalo jednou z nejvyhledávanějších destinací Tuniska pro ty, kteří hledají odpočinek u Středozemního moře. Jeho nádherné pláže, například Hammamet Beach, nabízejí ideální podmínky pro opalování, koupání a vodní aktivity v příjemném slunečním prostředí. Městský přístav Port Yasmine je rušné centrum, kde naleznete obchody, restaurace a možnosti pro vyjížďky na lodích, což z něj činí oblíbené místo jak pro turisty, tak pro místní obyvatele. Yasmine Hammamet rovněž nabízí řadu kulturních zážitků, včetně historické Mediny, kde můžete navštívit tradiční trhy, vychutnat si místní gastronomii a ponořit se do živé tuniské kultury. Kromě toho město hostí během roku různé festivaly a akce, od hudebních přehlídek po umělecké výstavy, takže pro návštěvníky je vždy co objevovat.

V okolí města se nachází několik úchvatných pláží a pobřežních oblastí, které stojí za prozkoumání. Město Hammamet, od kterého Yasmine Hammamet převzalo své jméno, je známé malebnými plážemi jako Hammamet Beach a Bel Azur Beach. Dále na jih se nachází letovisko Sousse, které se pyšní krásným pobřežím Středozemního moře, přičemž pláž Sousse je velmi oblíbená. Pro klidnější a odlehlejší zážitky můžete navštívit poloostrov Cap Bon, kde se nacházejí kouzelné pobřežní vesnice a nedotčené pláže, jako jsou pláže El Haouaria a Kelibia Beach. Ať už hledáte rušné pláže nebo klidné útočiště, region kolem Yasmine Hammamet má širokou nabídku plážových destinací k objevování.

Nezapomeňte si před cestou do Tuniska sjednat kvalitní cestovní pojištění :: reklama

Co navšívit při cestě do Yasmine Hammamet

Region kolem Yasmine Hammamet je prodchnutý historií a může se pochlubit několika fascinujícími historickými památkami a přírodními divy, které mohou návštěvníci prozkoumat. Jedním z nejznámějších historických míst jsou římské ruiny Pupput, které se nacházejí jen kousek jízdy od Yasmine Hammamet. Tyto dobře zachované archeologické pozůstatky nabízejí pohled do římské éry se starověkými stavbami, jako jsou lázně, vily a dokonce i římské divadlo. Procházka Pupput umožňuje cestovatelům vrátit se v čase a ocenit architektonické a kulturní dědictví tohoto regionu.

Dalším významným historickým mezníkem v této oblasti je Kasbah Hammamet. Kasbah, posazený na kopci s výhledem na město, je staletí stará pevnost, která kdysi hrála klíčovou roli při obraně města před nájezdníky. Dnes slouží jako muzeum, které nabízí pohled do historie Hammametu a poskytuje panoramatické výhledy na okolní krajinu.

Pokud jde o přírodní památky, oblast kolem Yasmine Hammamet je známá svou krásnou pobřežní krajinou. Poloostrov Cape Bon je zvláště pozoruhodný pro své drsné útesy, malebné zátoky a okouzlující rybářské vesnice, jako je Kelibia. Maják v Kelibii, známý jako Phare du Cap Bon, je jedním z nejvyšších v Africe a nabízí úchvatný výhled na Středozemní moře. Nedaleko navíc najdete ohromující Thalassoterapeutické zahrady, jedinečnou přírodní atrakci, kde mohou návštěvníci prozkoumat zahrady, fontány a bazény, všechny napájené přírodními prameny slané vody s pověstnými terapeutickými vlastnostmi. Tyto přírodní a historické památky společně dělají z regionu kolem Yasmine Hammamet podmanivou destinaci pro ty, kteří se zajímají o historii, kulturu a krásu pobřeží Středozemního moře.

Yasmine Hammamet vám však nabídne mnohem více ..

Yasmine Hammamet, nádherné pobřežní město v Tunisku, nabízí návštěvníkům unikátní kombinaci zážitků, které odrážejí jak místní kulturu, tak krásu Středomoří. Jednou z hlavních atrakcí je Medina, historické centrum města, které vás vrátí do minulosti. Úzké uličky Mediny, obklopené živými fasádami, jsou plné tradičních obchodů, trhů s kořením a útulných kaváren. Prozkoumat Medinu znamená ponořit se do místních tradic a objevit skvělé suvenýry. Yasmine Hammamet je také známo svou vynikající tuniskou kuchyní, kde si můžete vychutnat speciality jako kuskus, tagine a slané pečivo brik. Díky blízkosti k moři jsou místní plody moře vynikající a městské restaurace nabízejí čerstvé úlovky.

V průběhu roku se v Yasmine Hammamet koná řada festivalů a kulturních akcí. Mezinárodní festival Hammamet je hlavní kulturní událostí, která přitahuje návštěvníky díky svým hudebním, divadelním a tanečním představením z celého světa. Je to skvělý způsob, jak se zapojit do živé umělecké scény města a poznat jeho multikulturní vlivy. Pro relaxaci a kulturní zážitek vyzkoušejte tradiční tuniský hammam, veřejné lázně, které poskytují fyzické uvolnění a nahlédnutí do místních zvyků.

Přístav v Yasmine Hammamet nabízí možnosti pro plavby na jachtách a vodní sporty, což umožňuje prozkoumat krásné pobřeží Středozemního moře v elegantním stylu. Půvab Yasmine Hammamet spočívá v jeho schopnosti propojit tradici s moderností, což z něj činí atraktivní destinaci pro ty, kteří hledají kulturní zážitky, kulinářské potěšení a odpočinek u moře.

Víte, že ...

.. je město domovem Thalassoterapeutických zahrad, které nejsou jen spa, ale také krásné zahradní prostory? Tyto zahrady využívají přírodní minerální a mořskou vodu k terapiím, což spojuje wellness s úchvatnými výhledy na pobřeží.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *