Yasmine Hammamet > Medina Diar Lemdina > 11denní > All Inclusive

Tunisko, Yasmine Hammamet, Medina Diar Lemdina, za <span>21.590</span>Kč
  • Cena za 1 osobu – 21.590    SLEVA 28%
  • All Inclusive
  • Doprava – Letecky
  • Délka pobytu – 11 dnů
  • Termín – od 27.06.2024 do 07.07.2024
  • FIRST MINUTE

****Medina Diar Lemdina – Yasmine Hammamet (Tunisko)

Hodnocení návštěvníků: 4.3/5, celkem hodnoceno 29x    Přečíst >>>

Medina Diar Lemdina je půvabný hotelový komplex situovaný v oblíbeném turistickém letovisku Yasmine Hammamet v Tunisku. Tento resort je koncipován v tradičním maurském stylu, což z něj činí atraktivní a autentickou destinaci pro návštěvníky hledající kousek tuniské kultury. Yasmine Hammamet je známý pro své nádherné pláže, a Medina Diar Lemdina má výhodu, že se nachází přímo u jedné z nich. Pláž je písečná, a moře je lemováno tyrkysovou vodou, což vytváří ideální prostředí pro odpočinek a vodní zábavu.

V samotném resortu najdete pohodlné ubytování v pokojích vybavených veškerými moderními amenitami, a můžete si vychutnat různorodou stravu v místních restauracích a kavárnách. Kromě toho je zde bazén, kde si můžete zaplavat a relaxovat, a hotel také nabízí širokou škálu sportovních aktivit a zábavy, včetně tenisu, minigolfu, animačních programů a večerních show.

Jednou z nejzajímavějších věcí na Medina Diar Lemdina je jeho poloha uvnitř mediny (starého města). Toto historické okolí nabízí fascinující zážitek, kde se můžete procházet úzkými uličkami, obdivovat tradiční architekturu a nakupovat suvenýry a místní řemeslné výrobky. Resort poskytuje kombinaci pohodlí moderního ubytování a autentického tuniského prostředí, což z něj dělá atraktivní místo pro dovolenou.


Nezaujal Vás tento hotel?

▼▼▼ Nevadí 🙂 Ve vyhledávacím formuláři si můžete najít ubytování v Tunisku podle svých představ. ▼▼▼


Proč navštívit Yasmine Hammamet

Strategická poloha Yasmine Hammamet podél severovýchodního pobřeží Tuniska z něj dělá hlavní destinaci pro místní i mezinárodní turisty. Toto pobřežní město je zasazeno do většího regionu Hammamet, který se nachází v provincii Nabeul. Má blízkost k hlavnímu městu Tuniska, Tunisu, a je snadno dostupný prostřednictvím silniční a železniční sítě. Město je obdařeno středomořským klimatem, které se vyznačuje horkými, suchými léty a mírnými, vlhkými zimami, což z něj činí atraktivní celoroční destinaci pro milovníky slunce. Jeho ohromující pobřežní geografie zahrnuje dlouhé úseky písečných pláží, kde se azurové vody setkávají se zlatým pobřežím a vytvářejí dechberoucí kulisu pro relaxaci a vodní aktivity.

Historie Yasmine Hammamet je hluboce propojena s bohatou minulostí Tuniska. Region zažil vliv různých civilizací, včetně Féničanů, Římanů, Vandalů a Arabů. V blízkosti Yasmine Hammamet poskytuje starověké město Pupput okno do římské éry se svými dobře zachovanými archeologickými pozůstatky. Samotné město prošlo v posledních desetiletích výrazným rozvojem a proměnilo se z malé rybářské vesnice v moderní letovisko. Yasmine Hammamet se nyní může pochlubit luxusními hotely, rušným přístavem a prosperujícím turistickým průmyslem, který přitahuje návštěvníky z celého světa, aby zažili jedinečnou kombinaci historie a současného volného času.


Prohlédnout více fotografií >>>


Jaké má právě Yasmine Hammamet počasí a předpověď na další dny

YASMINE HAMMAMET počasí

Yasmine Hammamet a místní krásné pláže

Cestovní ruch je v Yasmine Hammamet klíčovým odvětvím a město se stalo jednou z nejvýznamnějších turistických destinací Tuniska pro ty, kteří hledají odpočinek u Středozemního moře. Jeho krásné pláže, například Hammamet Beach, nabízejí ideální podmínky pro slunění, plavání a vodní sporty. Městský přístav Port Yasmine je živé centrum, které nabízí širokou škálu obchodů, restaurací a možností vyjížděk na lodích, což z něj činí oblíbené místo pro turisty i místní obyvatele. Yasmine Hammamet také nabízí řadu kulturních zážitků, včetně historické Mediny, kde můžete objevovat tradiční trhy, vychutnávat místní gastronomii a ponořit se do bohaté tuniské kultury. Město je navíc domovem mnoha festivalů a akcí během roku, od hudebních událostí po umělecké výstavy, takže pro návštěvníky je vždy připraveno něco nového a vzrušujícího.

V okolí Yasmine Hammamet se nachází několik nádherných pláží a pobřežních oblastí. Nedaleký Hammamet, po němž je Yasmine Hammamet pojmenováno, je známý krásnými plážemi jako Hammamet Beach a Bel Azur Beach. Dále na jih leží letovisko Sousse, které se pyšní krásnými plážemi Středozemního moře, přičemž pláž Sousse je velmi populární. Pokud hledáte klidnější útočiště, navštivte poloostrov Cap Bon, kde najdete malebné pobřežní vesnice a nedotčené pláže, jako jsou pláže El Haouaria a Kelibia Beach. Region kolem Yasmine Hammamet nabízí širokou škálu plážových destinací, které uspokojí jak milovníky rušného prostředí, tak i ty, kteří hledají klidnější místa k odpočinku.

Nezapomeňte si před cestou do Tuniska sjednat kvalitní cestovní pojištění :: reklama

Yasmine Hammamet a místní historické či přírodní památky

Okolí Yasmine Hammamet je místem plným historických a přírodních pokladů, které lákají k objevování. Mezi nejvýznamnější historické lokality patří římské ruiny Pupput, které se nacházejí v blízkosti Yasmine Hammamet. Tyto pozoruhodné archeologické pozůstatky zahrnují starobylé lázně, vily a římské divadlo, které nabízí fascinující pohled na římskou civilizaci. Procházka po těchto ruinách umožňuje návštěvníkům ocenit historické a kulturní hodnoty tohoto regionu.

Další důležitou historickou památkou je Kasbah Hammamet. Tato impozantní pevnost, která se nachází na strategickém místě s výhledem na město, hrála klíčovou roli v obraně proti invazím. V současné době funguje jako muzeum, které nabízí pohled na historii Hammametu a poskytuje nádherné panoramatické výhledy na okolní krajinu.

V oblasti kolem Yasmine Hammamet najdete také úchvatné přírodní památky. Poloostrov Cape Bon je známý svými dramatickými útesy, malebnými zátokami a malými rybářskými vesnicemi, včetně Kelibia. Maják v Kelibii, nebo Phare du Cap Bon, je jedním z nejvyšších majáků v Africe a nabízí nádherný výhled na Středozemní moře. K tomu se přidávají Thalassoterapeutické zahrady, kde si návštěvníci mohou vychutnat krásné zahrady a bazény napájené přírodními slanými prameny s pověstnými terapeutickými účinky. Tyto historické a přírodní zajímavosti činí z oblasti kolem Yasmine Hammamet atraktivní destinaci pro ty, kteří se zajímají o historii, kulturu a přírodní krásy pobřeží Středozemního moře.

V Yasmine Hammamet najdete i mnoho dalších zajímavostí ..

Yasmine Hammamet, perla tuniského pobřeží, nabízí návštěvníkům pestrou škálu zážitků, které odrážejí jak místní tradice, tak krásu Středomoří. Mezi hlavní atrakce patří Medina, starobylé městské centrum, které přenese návštěvníky do minulosti. Klikaté uličky Mediny jsou obklopeny barevnými fasádami a plné obchodů s tradičními výrobky, trhů s kořením a útulných kaváren. Prozkoumání Mediny nabízí nejen pohled do místní kultury, ale i možnost zakoupit jedinečné suvenýry. Tuniská kuchyně je dalším vrcholem pobytu, kde si můžete pochutnat na pokrmech jako kuskus, tagine a slané pečivo brik. Díky blízkosti k moři si v Yasmine Hammamet můžete vychutnat čerstvé mořské plody v nabídkách místních restaurací.

Yasmine Hammamet hostí během roku různé festivaly a akce. Mezinárodní festival Hammamet je jednou z nejvýznamnějších kulturních událostí, nabízející širokou škálu hudebních, divadelních a tanečních představení. Tento festival je ideálním způsobem, jak se ponořit do dynamické umělecké scény města a objevovat jeho kulturní vlivy. Pro autentický zážitek z místní kultury si nenechte ujít tradiční tuniský hammam, veřejné lázně, které nabízejí relaxaci a pohled do místních tradic.

Přístav v Yasmine Hammamet je skvělým místem pro plavby na jachtách a vodní sporty, které vám umožní elegantně prozkoumat nádherné pobřeží Středozemního moře. Yasmine Hammamet je atraktivní destinací, která úspěšně spojuje tradiční kouzlo s moderními komforty, což ji činí ideálním místem pro ty, kteří hledají kulturní, kulinářské a přímořské zážitky.

Víte, že ...

.. region Yasmine Hammamet příležitostně sloužil jako místo natáčení mezinárodních filmů? Jedním z nejznámějších filmů natočených v této oblasti je „Anglický pacient“ (1996), který režíroval Anthony Minghella. Malebné pobřežní scenérie a historické kouzlo Yasmine Hammamet přilákaly filmaře hledající podmanivé kulisy.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *