Hammamet > Royal Azur Thalasso Golf > 9denní > All Inclusive

Tunisko, Hammamet, Royal Azur Thalasso Golf, za <span>26.190</span>Kč
  • Cena za 1 osobu – 26.190    SLEVA 38%
  • All Inclusive
  • Doprava – Letecky
  • Délka pobytu – 9 dnů
  • Termín – od 28.08.2024 do 05.09.2024
  • LAST MINUTE

*****Royal Azur Thalasso Golf – Hammamet (Tunisko)

SKVĚLÁ VOLBA 🙂   Hodnocení návštěvníků: 4.9/5, celkem hodnoceno 4x    Přečíst >>>

Royal Azur Thalasso Golf je luxusní hotel složený z několika budov, který se nachází přibližně 2 km od centra Hammametu a 77 km od letiště v Monastiru. Umístěný v krásné zahradě přímo na pláži, nabízí hostům idylické prostředí pro jejich pobyt. V blízkosti hotelu, vzdáleném přibližně 6 km, se nachází také aquapark.

Vybavení hotelu zahrnuje pohodlnou vstupní halu s recepcí, trezory v recepci, restaurace, bar, americký bar, maurskou kavárnu, bar u bazénu a jak venkovní, tak vnitřní bazén s dostatkem slunečníků a lehátek, které jsou k dispozici zdarma. Pro rodiny s dětmi je k dispozici i dětský bazén.

Ubytování je poskytováno v pokojích s balkonem nebo terasou a vlastním sociálním zařízením (sprcha nebo vana, WC). Pokoje jsou klimatizovány (klimatizace zdarma) a vybaveny TV/SAT, telefonem a minibarem (za poplatek). Možnost jedné přistýlky.

Stravování je v režimu polopenze, což zahrnuje snídaně a večeře formou bufetu, které jsou podávány v hotelové restauraci.

Pro hosty jsou k dispozici různé služby, včetně fitness, tenisu, stolního tenisu, SPA centra (sauna, masáže, hammam), aerobiku, vodní gymnastiky, vodního póla, volejbalu, minigolfu, dětského hřiště a animačních programů.

Hotel je přímo na pláži, a tak hosté mohou snadno využívat slunečníky a lehátka, která jsou na pláži poskytována zdarma. Celkově Royal Azur Thalasso Golf nabízí kombinaci luxusu, pohodlí a širokého spektra zábavy a odpočinku pro své hosty.


Nezaujal Vás tento hotel?

▼▼▼ Nevadí 🙂 Ve vyhledávacím formuláři si můžete najít ubytování v Tunisku podle svých představ. ▼▼▼


Co vás čeká v Hammametu

Hammamet se nachází na strategickém místě na severovýchodním pobřeží Tuniska, což je klíčovým důvodem jeho oblíbenosti jako turistické destinace. Město leží v oblasti Sahel, která je známá svým příjemným středomořským klimatem. Díky této poloze má Hammamet dlouhá, horká léta a mírné zimy, což z něj dělá atraktivní destinaci po celý rok. Letní teploty často přesahují 40 °C, což z něj činí ideální místo pro milovníky pláží a vodních sportů. Pobřežní poloha města zároveň zajišťuje přístup k tyrkysovým vodám Středozemního moře, které nabízejí osvěžující úlevu od horka a lákají plavce i nadšence vodních sportů. Návštěvníkům navíc přináší pohodlí nízká vlhkost v oblasti Sahel a osvěžující mořský vánek.

Okolní příroda Hammametu je stejně fascinující. Město je obklopeno mořem a bujnou zelení citrusových sadů, olivových hájů a zahrad, což mu vysloužilo přezdívku „Zahradní letovisko“. Voňavé citrusové stromy nejen vytvářejí idylickou atmosféru, ale také produkují některé z nejlepších pomerančů a citronů v oblasti. Blízkost těchto sadů dodává městu jedinečné kouzlo a návštěvníkům poskytuje příležitost ochutnat čerstvě natrhané ovoce a místní produkty. Navíc je Hammamet ideálním výchozím bodem pro objevování historických a kulturních pokladů, jako je starověké město Kartágo a rušný hlavní město Tunis.


Prohlédnout více fotografií >>>


Aktuální počasí v Hammametu + předpověď

HAMMAMET počasí

Krásná místa v Hammametu, která stojí za pozornost

Cestovní ruch je srdcem Hammametu, který si získal renomé jako jedno z nejvyhledávanějších míst pro ty, kdo hledají slunečné pláže, krásné moře a kulturní zážitky. Největším magnetem pro turisty jsou jeho úchvatné pláže. Pláž Hammamet je jednou z nejoblíbenějších, s kilometry jemného zlatého písku a průzračnou, pozvánkou vodou, která láká ke koupání a slunění. Pláž je lemována řadou letovisek, restaurací a barů, což návštěvníkům poskytuje veškeré pohodlí a služby, které potřebují pro dokonalý odpočinek na pláži.

Hammamet však nabízí více než jen svou ikonickou pláž – okolní oblasti ukrývají další krásná pobřeží. Yasmine Hammamet, moderní rekreační oblast nedaleko, se pyšní vlastním písčitým pobřežím a živým přístavem, kde najdete mnoho obchodů a restaurací. Směrem na jih narazíte na kouzelnou pláž Nabeul, známou svými malebnými rybářskými čluny a rušným trhem, kde můžete nakoupit místní řemesla a čerstvé potraviny. Ještě jižněji se rozprostírá poloostrov Cap Bon, kde se nachází více pláží, včetně pláže Kelibia, která vyniká čistými vodami a historickou pevností, a ostrovy Kerkennah, klidná oáza s nedotčenými plážemi a poklidnou atmosférou. Tyto pobřežní perly společně činí z Hammametu a jeho okolí ideální destinaci pro milovníky pláží a hledače slunce.

Nezapomeňte si před cestou do Tuniska sjednat kvalitní cestovní pojištění :: reklama

Historické a přírodní památky, které najdete v Hammametu

Hammamet a jeho okolní region je bohatý na historické památky a přírodní divy, které poskytují pohled do rozmanitého dědictví Tuniska a úchvatné krajiny. Jedním z nejznámějších historických míst je Kasbah v Hammametu, dobře zachovalá pevnost z 9. století. Kasbah, posazený na kopci s výhledem na město, nabízí panoramatický výhled na Středozemní moře a okouzlující Medinu pod ním. Je dokladem dlouhé historie města a slouží jako připomínka jeho strategického významu v minulosti.

Dalším významným historickým místem v regionu je starověké město Kartágo, které leží kousek od Hammametu. Kartágo bylo kdysi mocným fénickým městem a impozantním rivalem Říma. Návštěvníci mohou prozkoumat jeho ruiny, včetně římského divadla, Antoninových lázní a Národního muzea Kartága, které ukrývá pozoruhodnou sbírku artefaktů ze starověkého Kartága. Obzvláště působivé jsou nedaleké ruiny Antoninových lázní se zachovalými sloupy a složitými mozaikami.

Pokud jde o přírodní památky, poloostrov Cap Bon je domovem úžasných pobřežních scenérií. Zejména Kelibia je známá svými nedotčenými plážemi a impozantní pevností Kelibia s výhledem na město. Na poloostrově se také nachází okouzlující rybářská vesnice Korbous, která je známá svými termálními prameny a malebnými útesy s výhledem na moře. Milovníci přírody mohou prozkoumat rozmanitou krajinu národního parku Ichkeul, který je na seznamu světového dědictví UNESCO. Tento park je zásadním mokřadním stanovištěm pro stěhovavé ptáky a nabízí příležitosti pro pozorování ptactva a pěší turistiku v malebném prostředí. Celkově se v regionu Hammamet hladce prolíná historie, kultura a přírodní krásy, což z něj činí podmanivou destinaci pro cestovatele všech zájmů.

V Hammametu najdete i mnoho dalších zajímavostí ..

Během návštěvy Hammametu byste rozhodně neměli minout několik klíčových kulturních zážitků, tradičních zvyklostí a kulinářských specialit, které vám umožní naplno si užít místní atmosféru. Tuniská hudba je jedním z nejvíce fascinujících aspektů této kultury. Navštivte živé hudební vystoupení, kde se můžete ponořit do kouzelných zvuků oudu (tradičního nástroje podobného loutně) a užít si melodie místních zpěváků. Medina of Hammamet je často místem, kde se konají kulturní akce a festivaly, představující bohaté hudební tradice, což vám poskytne jedinečný a autentický zážitek.

Tuniská kuchyně je vrcholem každé návštěvy Hammametu. Ochutnejte místní speciality, jako je kuskus, tajine a brik (smažené pečivo plněné vejcem, tuňákem a kapary). Díky poloze Hammametu u moře jsou čerstvé mořské plody neodmyslitelnou součástí jídelníčku, takže si rozhodně dopřejte úlovek dne. Nezapomeňte ochutnat i tradiční mátový čaj nebo osvěžující vodu z pomerančových květů. Procházka po místních trzích, jako je Souk El Medina v centru Mediny, je zážitkem, který vám umožní ochutnat místní lahůdky, nakoupit tradiční řemeslné výrobky a zažít živou atmosféru tuniského trhu.

V Tunisku se pohostinnost a tradice velmi cení. Je obvyklé, že vás místní obyvatelé pozvou k sobě domů na jídlo nebo šálek čaje, což je zážitek, který byste si neměli nechat ujít. Můžete mít také příležitost být svědky tradičních oslav nebo svateb, které jsou plné hudby, tance a barvitých zvyklostí. Tyto kulturní zážitky vám otevřou dveře do nitra tuniské společnosti a jsou nezbytnou součástí zážitků při návštěvě Hammametu.

Věděli jste, že ...

.. dlavný umělec Pablo Picasso navštívil Hammamet ve 20. letech 20. století? Jeho pobyt ve městě následně inspiroval některá jeho díla, zejména v zachycení středomořského světla a barev.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *