Yasmine Hammamet > Medina Diar Lemdina > 15denní > All Inclusive

Tunisko, Yasmine Hammamet, Medina Diar Lemdina, za <span>30.990</span>Kč
  • Cena za 1 osobu – 30.990    SLEVA 21%
  • All Inclusive
  • Doprava – Letecky
  • Délka pobytu – 15 dnů
  • Termín – od 15.07.2025 do 29.07.2025
  • FIRST MINUTE

****Medina Diar Lemdina – Yasmine Hammamet (Tunisko)

Hodnocení návštěvníků: 4.3/5, celkem hodnoceno 40x    Přečíst >>>

Medina Diar Lemdina je půvabný hotelový komplex situovaný v oblíbeném turistickém letovisku Yasmine Hammamet v Tunisku. Tento resort je koncipován v tradičním maurském stylu, což z něj činí atraktivní a autentickou destinaci pro návštěvníky hledající kousek tuniské kultury. Yasmine Hammamet je známý pro své nádherné pláže, a Medina Diar Lemdina má výhodu, že se nachází přímo u jedné z nich. Pláž je písečná, a moře je lemováno tyrkysovou vodou, což vytváří ideální prostředí pro odpočinek a vodní zábavu.

V samotném resortu najdete pohodlné ubytování v pokojích vybavených veškerými moderními amenitami, a můžete si vychutnat různorodou stravu v místních restauracích a kavárnách. Kromě toho je zde bazén, kde si můžete zaplavat a relaxovat, a hotel také nabízí širokou škálu sportovních aktivit a zábavy, včetně tenisu, minigolfu, animačních programů a večerních show.

Jednou z nejzajímavějších věcí na Medina Diar Lemdina je jeho poloha uvnitř mediny (starého města). Toto historické okolí nabízí fascinující zážitek, kde se můžete procházet úzkými uličkami, obdivovat tradiční architekturu a nakupovat suvenýry a místní řemeslné výrobky. Resort poskytuje kombinaci pohodlí moderního ubytování a autentického tuniského prostředí, což z něj dělá atraktivní místo pro dovolenou.


Nezaujal Vás tento hotel?

▼▼▼ Nevadí 🙂 Ve vyhledávacím formuláři si můžete najít ubytování v Tunisku podle svých představ. ▼▼▼


Co najdete v Yasmine Hammamet

Strategická poloha Yasmine Hammamet podél severovýchodního pobřeží Tuniska z něj dělá hlavní destinaci pro místní i mezinárodní turisty. Toto pobřežní město je zasazeno do většího regionu Hammamet, který se nachází v provincii Nabeul. Má blízkost k hlavnímu městu Tuniska, Tunisu, a je snadno dostupný prostřednictvím silniční a železniční sítě. Město je obdařeno středomořským klimatem, které se vyznačuje horkými, suchými léty a mírnými, vlhkými zimami, což z něj činí atraktivní celoroční destinaci pro milovníky slunce. Jeho ohromující pobřežní geografie zahrnuje dlouhé úseky písečných pláží, kde se azurové vody setkávají se zlatým pobřežím a vytvářejí dechberoucí kulisu pro relaxaci a vodní aktivity.

Historie Yasmine Hammamet je hluboce propojena s bohatou minulostí Tuniska. Region zažil vliv různých civilizací, včetně Féničanů, Římanů, Vandalů a Arabů. V blízkosti Yasmine Hammamet poskytuje starověké město Pupput okno do římské éry se svými dobře zachovanými archeologickými pozůstatky. Samotné město prošlo v posledních desetiletích výrazným rozvojem a proměnilo se z malé rybářské vesnice v moderní letovisko. Yasmine Hammamet se nyní může pochlubit luxusními hotely, rušným přístavem a prosperujícím turistickým průmyslem, který přitahuje návštěvníky z celého světa, aby zažili jedinečnou kombinaci historie a současného volného času.


Prohlédnout více fotografií >>>


Jaké má právě Yasmine Hammamet počasí a předpověď na další dny

YASMINE HAMMAMET počasí

Zajímavá místa a krásné pláže letoviska Yasmine Hammamet

Cestovní ruch je pro Yasmine Hammamet alfou a omegou a město se stalo jednou z předních destinací Tuniska pro cestovatele hledající oddych ve Středomoří. Jeho krásné pláže, jako je Hammamet Beach, poskytují klidné a sluncem zalité prostředí pro opalování, koupání a vodní sporty. Městský přístav Port Yasmine je rušným centrem plným obchodů, restaurací a příležitostí k výletům lodí, díky čemuž je oblíbeným místem pro turisty i místní obyvatele. Yasmine Hammamet nabízí také řadu kulturních atrakcí, včetně historické Mediny, kde mohou návštěvníci prozkoumat tradiční trhy, ochutnat místní kuchyni a ponořit se do pulzující tuniské kultury. Kromě toho se ve městě v průběhu roku koná řada festivalů a akcí, od hudebních festivalů po umělecké výstavy, což zajišťuje, že se pro turisty vždy děje něco vzrušujícího.

V nedalekém regionu stojí za prozkoumání několik úžasných pláží a pobřežních oblastí. Nedaleký Hammamet, město, od kterého Yasmine Hammamet převzalo své jméno, se může pochlubit malebnými plážemi jako Hammamet Beach a Bel Azur Beach. Dále na jih nabízí letovisko Sousse krásné pobřeží Středozemního moře, přičemž oblíbenou volbou je pláž Sousse. Pro ty, kteří hledají klidnější a odlehlejší zážitek, je poloostrov Cap Bon nedaleko Yasmine Hammamet posetý okouzlujícími pobřežními vesnicemi a nedotčenými plážemi, jako jsou pláže El Haouaria a Kelibia Beach. Ať už návštěvníci hledají pulzující, rušné přímořské oblasti nebo klidná, idylická útočiště, region obklopující Yasmine Hammamet má spoustu plážových destinací k prozkoumání.

Nezapomeňte si před cestou do Tuniska sjednat kvalitní cestovní pojištění :: reklama

Yasmine Hammamet a místní historické či přírodní památky

Okolí Yasmine Hammamet je bohaté na historické a přírodní krásy, které lákají návštěvníky k objevování. Mezi nejvýznamnější historické památky patří římské ruiny Pupput, které se nacházejí jen kousek od Yasmine Hammamet. Tyto dobře zachované archeologické pozůstatky zahrnují starověké lázně, vily a římské divadlo, které poskytují fascinující pohled do římského období. Procházka po Pupput umožňuje návštěvníkům poznat bohatou architektonickou a kulturní historii tohoto regionu.

Dalším důležitým historickým bodem v okolí je Kasbah Hammamet. Tato staletí stará pevnost, která se nachází na vyvýšeném místě s výhledem na město, hrála klíčovou roli při obraně města před nájezdy. Dnes je Kasbah přeměněna na muzeum, které nabízí pohled do historie Hammametu a poskytuje úchvatné výhledy na okolní krajinu.

Pokud vás zajímají přírodní památky, oblast kolem Yasmine Hammamet nabízí nádherné pobřežní scenérie. Poloostrov Cape Bon je známý svými strmými útesy, malebnými zátokami a malebnými rybářskými vesnicemi jako je Kelibia. Maják v Kelibii, známý jako Phare du Cap Bon, je jedním z nejvyšších majáků v Africe a nabízí dechberoucí výhledy na Středozemní moře. V blízkosti se nachází také Thalassoterapeutické zahrady, kde návštěvníci mohou prozkoumat zahrady, fontány a bazény napájené přírodními slanými prameny s proslulými terapeutickými vlastnostmi. Tyto historické a přírodní zajímavosti dělají z regionu kolem Yasmine Hammamet fascinující destinaci pro všechny, kteří mají zájem o historii, kulturu a krásy Středozemního pobřeží.

Yasmine Hammamet vám však nabídne mnohem více ..

Yasmine Hammamet, nádherné pobřežní město v Tunisku, nabízí návštěvníkům unikátní kombinaci zážitků, které odrážejí jak místní kulturu, tak krásu Středomoří. Jednou z hlavních atrakcí je Medina, historické centrum města, které vás vrátí do minulosti. Úzké uličky Mediny, obklopené živými fasádami, jsou plné tradičních obchodů, trhů s kořením a útulných kaváren. Prozkoumat Medinu znamená ponořit se do místních tradic a objevit skvělé suvenýry. Yasmine Hammamet je také známo svou vynikající tuniskou kuchyní, kde si můžete vychutnat speciality jako kuskus, tagine a slané pečivo brik. Díky blízkosti k moři jsou místní plody moře vynikající a městské restaurace nabízejí čerstvé úlovky.

V průběhu roku se v Yasmine Hammamet koná řada festivalů a kulturních akcí. Mezinárodní festival Hammamet je hlavní kulturní událostí, která přitahuje návštěvníky díky svým hudebním, divadelním a tanečním představením z celého světa. Je to skvělý způsob, jak se zapojit do živé umělecké scény města a poznat jeho multikulturní vlivy. Pro relaxaci a kulturní zážitek vyzkoušejte tradiční tuniský hammam, veřejné lázně, které poskytují fyzické uvolnění a nahlédnutí do místních zvyků.

Přístav v Yasmine Hammamet nabízí možnosti pro plavby na jachtách a vodní sporty, což umožňuje prozkoumat krásné pobřeží Středozemního moře v elegantním stylu. Půvab Yasmine Hammamet spočívá v jeho schopnosti propojit tradici s moderností, což z něj činí atraktivní destinaci pro ty, kteří hledají kulturní zážitky, kulinářské potěšení a odpočinek u moře.

Věděli jste, že ...

.. marina v Yasmine Hammamet patří mezi nejmodernější v Tunisku a byla navržena pro luxusní jachty a lodě? Její uspořádání a vybavení jsou inspirovány evropskými zvyklostmi a pravidly, čímž poskytuje vysoký standard také na africkém pobřeží Středozemního moře.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *