Hammamet > El Mouradi Hammamet > 8denní > All Inclusive

Tunisko, Hammamet, El Mouradi Hammamet, za <span>15.490</span>Kč
  • Cena za 1 osobu – 15.490    SLEVA 7%
  • All Inclusive
  • Doprava – Letecky
  • Délka pobytu – 8 dnů
  • Termín – od 23.06.2024 do 30.06.2024

****El Mouradi Hammamet – Hammamet (Tunisko)

Hodnocení návštěvníků: 3.7/5, celkem hodnoceno 12x    Přečíst >>>

Hotel El Mouradi Hammamet je rozlehlý hotelový komplex umístěný přímo na písečné pláži v letovisku Hammamet-Yasmine, pouhých 9 km od centra Hammametu. Díky své výhodné poloze nabízí blízkost k zábavnímu parku Carthage Land a golfovým hřištím Yasmine Golf a Citrus Golf. Transfer z letiště v Monastiru trvá přibližně 1,5 hodiny a v okolí hotelu najdete různé nákupní a zábavní možnosti.

Hotel disponuje 377 moderně vybavenými pokoji, které nabízejí komfortní ubytování s klimatizací, satelitní TV, WiFi připojením, minibarem a balkonem nebo terasou. Hosté mohou využívat širokou škálu vybavení, včetně venkovního a vnitřního bazénu, dětských bazénů, wellness centra s jacuzzi, saunou a hammamem, fitness centra, tenisových kurtů, minigolfu, a mnoha dalších aktivit. Pro děti je zde připraven miniklub, dětské hřiště a animační programy.

Stravování v hotelu probíhá v rámci programu all inclusive, který zahrnuje plnou penzi formou bufetu, lehké občerstvení během dne, pozdní večeře a neomezené množství místních alkoholických a nealkoholických nápojů. Hosté mají také možnost jednou během pobytu večeřet v některé z à la carte restaurací po předchozí rezervaci.

Hotel si získává oblibu mezi hosty díky své vynikající poloze na pláži a vysoké kvalitě služeb. Každodenní animační programy pro děti i dospělé, večerní zábavné show a bohaté sportovní možnosti zajistí, že se hosté nebudou nikdy nudit. Relaxaci a odpočinek nabízí dobře vybavené wellness centrum s různými procedurami a kosmetickým ošetřením.

Přímo před hotelem se nachází krásná písečná pláž s pozvolným vstupem do moře, kde si hosté mohou užít širokou škálu vodních sportů. Lehátka a slunečníky jsou na pláži k dispozici zdarma, což přispívá k pohodlnému a příjemnému pobytu.


Nezaujal Vás tento hotel?

▼▼▼ Nevadí 🙂 Ve vyhledávacím formuláři si můžete najít ubytování v Tunisku podle svých představ. ▼▼▼


Hammamet

Zeměpisná poloha Hammametu na severovýchodním pobřeží Tuniska je klíčovým faktorem jeho popularity jako turistické destinace. Město se nachází v oblasti Sahel, známé pro své mírné středomořské klima. Tato strategická poloha zajišťuje, že Hammamet si užije dlouhá, slunečná léta a mírné zimy, což z něj činí celoroční destinaci pro cestovatele. Léta jsou typicky teplá a suchá, s teplotami často atakujícími 40 stupňů Celsia, takže je ideální pro milovníky pláží a vodních sportů. Pobřežní poloha města také znamená, že mírné tyrkysové vody Středozemního moře nabízejí osvěžující odpočinek od horka a přitahují plavce i milovníky vodních sportů. Relativně nízká vlhkost v oblasti Sahel a příjemný mořský vánek zvyšují celkový komfort pro návštěvníky.

Zeměpisné okolí Hammametu je stejně podmanivé. Město je zasazeno mezi moře a svěží zeleň citrusových sadů, olivových hájů a zahrad, díky čemuž si vysloužilo přezdívku „The Garden Resort“. Voňavé citrusové stromy nejen přispívají k idylické atmosféře města, ale také produkují některé z nejlepších pomerančů a citronů v regionu. Blízkost těchto sadů dodává městu kouzlo a poskytuje návštěvníkům příležitost ochutnat čerstvě natrhané ovoce a místní produkty. Kromě toho má Hammamet výhodnou polohu v blízkosti několika historických a kulturních památek, jako je starověké město Kartágo a rušné hlavní město Tunis, což z něj činí vynikající výchozí bod pro objevování bohatého dědictví Tuniska.


Prohlédnout více fotografií >>>


Hammamet - aktuální počasí a předpověď na následující dny

HAMMAMET počasí

Hammamet a místní krásné pláže

Cestovní ruch je srdcem Hammametu, který si získal renomé jako jedno z nejvyhledávanějších míst pro ty, kdo hledají slunečné pláže, krásné moře a kulturní zážitky. Největším magnetem pro turisty jsou jeho úchvatné pláže. Pláž Hammamet je jednou z nejoblíbenějších, s kilometry jemného zlatého písku a průzračnou, pozvánkou vodou, která láká ke koupání a slunění. Pláž je lemována řadou letovisek, restaurací a barů, což návštěvníkům poskytuje veškeré pohodlí a služby, které potřebují pro dokonalý odpočinek na pláži.

Hammamet však nabízí více než jen svou ikonickou pláž – okolní oblasti ukrývají další krásná pobřeží. Yasmine Hammamet, moderní rekreační oblast nedaleko, se pyšní vlastním písčitým pobřežím a živým přístavem, kde najdete mnoho obchodů a restaurací. Směrem na jih narazíte na kouzelnou pláž Nabeul, známou svými malebnými rybářskými čluny a rušným trhem, kde můžete nakoupit místní řemesla a čerstvé potraviny. Ještě jižněji se rozprostírá poloostrov Cap Bon, kde se nachází více pláží, včetně pláže Kelibia, která vyniká čistými vodami a historickou pevností, a ostrovy Kerkennah, klidná oáza s nedotčenými plážemi a poklidnou atmosférou. Tyto pobřežní perly společně činí z Hammametu a jeho okolí ideální destinaci pro milovníky pláží a hledače slunce.

Nezapomeňte si před cestou do Tuniska sjednat kvalitní cestovní pojištění :: reklama

Historické a přírodní památky, které najdete v Hammametu

Hammamet a jeho okolí oplývá historickými památkami a přírodními zázraky, které odhalují bohaté dědictví Tuniska a okouzlující krajinu. Jednou z nejvýznamnějších historických památek je Kasbah v Hammametu, výjimečně zachovalá pevnost z 9. století. Tato impozantní stavba, která se tyčí na kopci s výhledem na město, poskytuje panoramatické pohledy na Středozemní moře a malebnou Medinu pod sebou. Kasbah je svědectvím o dlouhé historii města a připomíná jeho strategický význam v minulosti.

Dalším důležitým historickým místem v blízkosti je starověké město Kartágo, které se nachází nedaleko Hammametu. Kartágo, kdysi mocné fénické město a silný soupeř Říma, láká návštěvníky svými ruinami, včetně římského divadla, Antoninových lázní a Národního muzea Kartága, kde je k vidění bohatá sbírka artefaktů z tohoto starověkého města. Obzvláště působivé jsou zbytky Antoninových lázní, kde stále stojí zachovalé sloupy a složité mozaiky.

Co se týče přírodních památek, poloostrov Cap Bon nabízí nádherné pobřežní scenérie. Město Kelibia je zde známé pro své nedotčené pláže a mohutnou pevnost Kelibia, která dominuje nad městem. Na poloostrově se nachází také půvabná rybářská vesnice Korbous, proslulá svými termálními prameny a malebnými útesy s výhledem na moře. Milovníci přírody mohou objevovat rozmanitost národního parku Ichkeul, zapsaného na seznamu světového dědictví UNESCO. Tento park je klíčovým mokřadem pro stěhovavé ptáky a nabízí ideální podmínky pro pozorování ptactva a turistiku v krásném prostředí. Hammamet a jeho region tak spojují historii, kulturu a přírodní krásy v jedinečnou a fascinující destinaci pro každého cestovatele.

V Hammametu najdete i mnoho dalších zajímavostí ..

Během návštěvy Hammametu byste rozhodně neměli minout několik klíčových kulturních zážitků, tradičních zvyklostí a kulinářských specialit, které vám umožní naplno si užít místní atmosféru. Tuniská hudba je jedním z nejvíce fascinujících aspektů této kultury. Navštivte živé hudební vystoupení, kde se můžete ponořit do kouzelných zvuků oudu (tradičního nástroje podobného loutně) a užít si melodie místních zpěváků. Medina of Hammamet je často místem, kde se konají kulturní akce a festivaly, představující bohaté hudební tradice, což vám poskytne jedinečný a autentický zážitek.

Tuniská kuchyně je vrcholem každé návštěvy Hammametu. Ochutnejte místní speciality, jako je kuskus, tajine a brik (smažené pečivo plněné vejcem, tuňákem a kapary). Díky poloze Hammametu u moře jsou čerstvé mořské plody neodmyslitelnou součástí jídelníčku, takže si rozhodně dopřejte úlovek dne. Nezapomeňte ochutnat i tradiční mátový čaj nebo osvěžující vodu z pomerančových květů. Procházka po místních trzích, jako je Souk El Medina v centru Mediny, je zážitkem, který vám umožní ochutnat místní lahůdky, nakoupit tradiční řemeslné výrobky a zažít živou atmosféru tuniského trhu.

V Tunisku se pohostinnost a tradice velmi cení. Je obvyklé, že vás místní obyvatelé pozvou k sobě domů na jídlo nebo šálek čaje, což je zážitek, který byste si neměli nechat ujít. Můžete mít také příležitost být svědky tradičních oslav nebo svateb, které jsou plné hudby, tance a barvitých zvyklostí. Tyto kulturní zážitky vám otevřou dveře do nitra tuniské společnosti a jsou nezbytnou součástí zážitků při návštěvě Hammametu.

Možná nevíte, že ...

.. je mnoho dveří v medině Hammametu ozdobeno záhadnými symboly? Tyto symboly mají podle tradice chránit obyvatele před zlými duchy a přinášet jim štěstí.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *