Yasmine Hammamet > Blumar Resort & Spa > 15denní > All Inclusive

Tunisko, Yasmine Hammamet, Blumar Resort & Spa, za <span>15.990</span>Kč
  • Cena za 1 osobu – 15.990    SLEVA 27%
  • All Inclusive
  • Doprava – Letecky
  • Délka pobytu – 15 dnů
  • Termín – od 05.10.2024 do 19.10.2024

****Blumar Resort & Spa – Yasmine Hammamet (Tunisko)

Prozatím bez hodnocení. Chcete přidat své?

Blumar Resort & Spa je ideální destinací pro ty, kteří hledají dovolenou blízko pláže s pestrou nabídkou aktivit. Nachází se pouhých 150 metrů od pláže s jemným pískem a pozvolným vstupem do moře, což je ideální pro rodiny s dětmi i rekreační plavce. Hosté mohou využívat lehátka a slunečníky, což jim umožní užít si sluneční paprsky v maximálním pohodlí. Letiště Enfidha je vzdálené 41 km, což zajišťuje snadný a rychlý transfer.

Resort je skvělou volbou pro ty, kteří chtějí spojit relaxaci s možností aktivního vyžití. Hotel nabízí animační programy zdarma, tenisové kurty a miniklub pro děti. Milovníci vodních sportů si mohou vyzkoušet širokou škálu aktivit přímo na pláži za poplatek, nebo se zrelaxovat při masážích v hotelu. Centrum Hammametu, které se nachází cca 12 km od hotelu, nabízí možnost poznat místní kulturu a zábavu.

Hotelové vybavení zahrnuje recepci, restauraci, bar a kavárnu, kde si hosté mohou vychutnat místní i mezinárodní kuchyni. K dispozici je také bazén a dětský bazén, u kterých jsou lehátka a slunečníky zdarma. Wi-Fi připojení je k dispozici zdarma ve všech veřejných prostorách i na pokojích, což zajišťuje pohodlí a konektivitu pro všechny hosty.

Ubytování ve standardních pokojích nabízí veškeré potřebné vybavení pro komfortní pobyt, včetně klimatizace, minibaru, SAT-TV, bezpečnostní schránky a balkonu. Stravování formou All Inclusive zajišťuje hostům kompletní péči o jejich potřeby s možností vychutnat si jídlo a nápoje ve vybraných restauracích a barech v určených časech. Tento resort tak představuje ideální kombinaci relaxace, zábavy a komfortu pro nezapomenutelnou dovolenou.


Nezaujal Vás tento hotel?

▼▼▼ Nevadí 🙂 Ve vyhledávacím formuláři si můžete najít ubytování v Tunisku podle svých představ. ▼▼▼


Proč navštívit Yasmine Hammamet

Yasmine Hammamet, strategicky umístěná na severovýchodním pobřeží Tuniska, je významnou destinací jak pro místní, tak pro mezinárodní návštěvníky. Toto přímorské město je součástí širšího regionu Hammamet v provincii Nabeul. Je snadno dostupné z hlavního města Tuniska, Tunisu, díky dobře vyvinuté silniční a železniční síti. Město se pyšní středomořským klimatem s horkými a suchými léty a mírnými, vlhkými zimami, což z něj činí ideální celoroční destinaci pro milovníky slunce. Jeho nádherné pobřežní oblasti nabízejí dlouhé písečné pláže, kde azurové vody hladí zlatý písek a poskytují skvělé podmínky pro relaxaci a vodní sporty.

Historie Yasmine Hammamet je silně ovlivněna bohatým historickým dědictvím Tuniska. Tento region zažil vlivy různých civilizací, včetně Féničanů, Římanů, Vandalů a Arabů. Nedaleko města se nachází starověké město Pupput, které nabízí pohled na římskou éru díky svým dobře zachovalým archeologickým nalezištím. V posledních desetiletích se město výrazně rozvinulo, přeměnilo se z malé rybářské vesnice na moderní letovisko. Dnes Yasmine Hammamet přitahuje návštěvníky z celého světa luxusními hotely, živým přístavem a prosperujícím turistickým sektorem, který spojuje historické kouzlo s moderním volným časem.


Prohlédnout více fotografií >>>


Víte, jaké je právě v Yasmine Hammamet počasí?

YASMINE HAMMAMET počasí

Jaké vyžití najdete v Yasmine Hammamet a okolí

Cestovní ruch je v Yasmine Hammamet klíčovým odvětvím a město se stalo jednou z nejvýznamnějších turistických destinací Tuniska pro ty, kteří hledají odpočinek u Středozemního moře. Jeho krásné pláže, například Hammamet Beach, nabízejí ideální podmínky pro slunění, plavání a vodní sporty. Městský přístav Port Yasmine je živé centrum, které nabízí širokou škálu obchodů, restaurací a možností vyjížděk na lodích, což z něj činí oblíbené místo pro turisty i místní obyvatele. Yasmine Hammamet také nabízí řadu kulturních zážitků, včetně historické Mediny, kde můžete objevovat tradiční trhy, vychutnávat místní gastronomii a ponořit se do bohaté tuniské kultury. Město je navíc domovem mnoha festivalů a akcí během roku, od hudebních událostí po umělecké výstavy, takže pro návštěvníky je vždy připraveno něco nového a vzrušujícího.

V okolí Yasmine Hammamet se nachází několik nádherných pláží a pobřežních oblastí. Nedaleký Hammamet, po němž je Yasmine Hammamet pojmenováno, je známý krásnými plážemi jako Hammamet Beach a Bel Azur Beach. Dále na jih leží letovisko Sousse, které se pyšní krásnými plážemi Středozemního moře, přičemž pláž Sousse je velmi populární. Pokud hledáte klidnější útočiště, navštivte poloostrov Cap Bon, kde najdete malebné pobřežní vesnice a nedotčené pláže, jako jsou pláže El Haouaria a Kelibia Beach. Region kolem Yasmine Hammamet nabízí širokou škálu plážových destinací, které uspokojí jak milovníky rušného prostředí, tak i ty, kteří hledají klidnější místa k odpočinku.

Nezapomeňte si před cestou do Tuniska sjednat kvalitní cestovní pojištění :: reklama

Co navšívit při cestě do Yasmine Hammamet

Region okolo Yasmine Hammamet je plný historických a přírodních zázraků, které stojí za návštěvu. Mezi hlavní historické atrakce patří římské ruiny Pupput, nacházející se nedaleko od Yasmine Hammamet. Tyto starověké ruiny obsahují zachovalé lázně, vily a římské divadlo, které poskytují pohled do života v římské éře. Návštěva Pupput umožňuje hlubší pochopení architektonického a kulturního dědictví regionu.

Významným historickým objektem je také Kasbah Hammamet. Tato historická pevnost, umístěná na kopci s výhledem na město, byla kdysi důležitou obranou proti nájezdníkům. Dnes slouží jako muzeum, které přináší vhled do historie Hammametu a nabízí krásné výhledy na okolí.

Co se týče přírodních zajímavostí, oblast kolem Yasmine Hammamet se pyšní nádherným pobřežím. Poloostrov Cape Bon je známý svými dramatickými útesy, malebnými zátokami a malými rybářskými vesnicemi jako je Kelibia. Maják v Kelibii, nebo Phare du Cap Bon, je jedním z nejvyšších majáků na kontinentě a poskytuje úchvatný výhled na moře. Nedaleko se nachází Thalassoterapeutické zahrady, přírodní atrakce s krásnými zahradami a bazény napájenými přírodními slanými prameny, známými svými terapeutickými účinky. Tyto přírodní a historické památky činí z oblasti kolem Yasmine Hammamet atraktivní cíl pro milovníky historie, kultury a přírodní krásy.

V Yasmine Hammamet toho najdete mnohem víc ..

Yasmine Hammamet, nádherné pobřežní město v Tunisku, nabízí návštěvníkům unikátní kombinaci zážitků, které odrážejí jak místní kulturu, tak krásu Středomoří. Jednou z hlavních atrakcí je Medina, historické centrum města, které vás vrátí do minulosti. Úzké uličky Mediny, obklopené živými fasádami, jsou plné tradičních obchodů, trhů s kořením a útulných kaváren. Prozkoumat Medinu znamená ponořit se do místních tradic a objevit skvělé suvenýry. Yasmine Hammamet je také známo svou vynikající tuniskou kuchyní, kde si můžete vychutnat speciality jako kuskus, tagine a slané pečivo brik. Díky blízkosti k moři jsou místní plody moře vynikající a městské restaurace nabízejí čerstvé úlovky.

V průběhu roku se v Yasmine Hammamet koná řada festivalů a kulturních akcí. Mezinárodní festival Hammamet je hlavní kulturní událostí, která přitahuje návštěvníky díky svým hudebním, divadelním a tanečním představením z celého světa. Je to skvělý způsob, jak se zapojit do živé umělecké scény města a poznat jeho multikulturní vlivy. Pro relaxaci a kulturní zážitek vyzkoušejte tradiční tuniský hammam, veřejné lázně, které poskytují fyzické uvolnění a nahlédnutí do místních zvyků.

Přístav v Yasmine Hammamet nabízí možnosti pro plavby na jachtách a vodní sporty, což umožňuje prozkoumat krásné pobřeží Středozemního moře v elegantním stylu. Půvab Yasmine Hammamet spočívá v jeho schopnosti propojit tradici s moderností, což z něj činí atraktivní destinaci pro ty, kteří hledají kulturní zážitky, kulinářské potěšení a odpočinek u moře.

Věděli jste, že ...

.. Yasmine Hammamet je domovem jedinečné umělecké formy dlaždic známé jako „zellij“ nebo „zellige“? Tato tradiční marocká a tuniská dekorativní dlažba zdobí různé budovy ve městě, zejména v Medině. Složité geometrické vzory a živé barvy dlaždic zellige dodávají architektonické estetice Yasmine Hammamet výrazný nádech.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *