Zarzis > Vincci Safira Palms > 8denní > All Inclusive

Tunisko, Zarzis, Vincci Safira Palms, za <span>15.269</span>Kč
  • Cena za 1 osobu – 15.269
  • All Inclusive
  • Doprava – Letecky
  • Délka pobytu – 8 dnů
  • Termín – od 16.09.2025 do 23.09.2025
  • FIRST MINUTE

****Vincci Safira Palms – Zarzis (Tunisko)

Hodnocení návštěvníků: 3.8/5, celkem hodnoceno 21x    Přečíst >>>

Hotel Vincci Safira Palms se nachází v oblíbeném prázdninovém resortu Zarzis, přímo na krásné pláži Ras Marmour, která se pyšní jemným zlatým pískem a tyrkysovým mořem. Letiště v hlavním městě je vzdáleno 40 km a centrum města Zarzis je vzdáleno 12 km, kam se dá pohodlně dostat místní dopravou nebo taxi. Nákupní možnosti jsou dostupné buď přímo v hotelu, nebo ve vzdálenosti 2 km.

Hotel je rodinný a přátelský k dětem, disponuje 300 pokoji ve dvoupatrové budově, obklopené krásnou udržovanou zahradou. K dispozici je vstupní hala s recepcí (otevřenou 24 hodin denně), Wi-Fi na recepci zdarma, hlavní restaurace, restaurace s obsluhou, snack bar, snack bar u bazénu, kadeřnictví, konferenční místnost, internetový koutek (za poplatek), obchod se suvenýry, obchodní arkáda a různé sportovní a rekreační zařízení včetně bazénu, dětského bazénu, krytého bazénu, lázeňského centra, mini klubu, tenisového kurtu a sportovišť.

Pokoje jsou moderně vybavené a zahrnují sociální zařízení (sprcha, WC, vysoušeč vlasů), centrální klimatizaci, ledničku, telefon, satelitní TV, trezor (za poplatek), Wi-Fi připojení a balkon nebo terasu. Na vyžádání je možné zajistit dětskou postýlku a vysokou jídelní židličku. Za příplatek je možné zvolit jednolůžkový pokoj nebo pokoj s výhledem na moře.

Hotel nabízí all inclusive stravování od 10:00 do 24:00, které zahrnuje plnou penzi formou bufetu, lehké svačiny během dne, pozdní večeře a neomezené množství rozlévaných alkoholických a nealkoholických nápojů místní výroby. Během večeře je požadováno formální oblečení (dlouhé kalhoty u mužů).

Hosté mohou využívat širokou škálu služeb a aktivit, včetně bohatých animačních programů pro děti i dospělé, sportovních aktivit zdarma (tenis, vodní sporty, šipky, aerobik, atd.) a relaxačních služeb v lázeňském centru (hammam, masáže, sauna, vířivka). Pláž u hotelu je privátní, písčitá s pozvolným vstupem do vody, lehátka a slunečníky jsou k dispozici zdarma, a hosté mohou využít nabídku vodních sportů (za poplatek).


Nezaujal Vás tento hotel?

▼▼▼ Nevadí 🙂 Ve vyhledávacím formuláři si můžete najít ubytování v Tunisku podle svých představ. ▼▼▼


Co vás čeká v Zarzisu

Zarzis je půvabné pobřežní město ležící v jihovýchodní části Tuniska, nedaleko hranic s Libyí. Zaujímá strategickou polohu u Středozemního moře, což z něj činí klíčové obchodní a kulturní centrum v celé historii. Zeměpisná poloha města z něj učinila tavicí kotlík různých vlivů, včetně fénických, římských, arabských a berberských, což přispívá k jeho bohatému kulturnímu dědictví. Zarzis leží na poloostrově, lemovaném Středozemním mořem na jedné straně a slanými lagunami Ras Rmel a El-Mahres na straně druhé. Tyto laguny poskytují nejen jedinečnou a malebnou krajinu, ale také podporují prosperující ekosystém ptactva a mořských druhů.

Historie Zarzis je hluboce propojena se starověkými civilizacemi regionu. Město bylo kdysi známé jako „Gigthis“ během římských dob a bylo prosperujícím městem s obchodním spojením s Kartágem a Římem. V průběhu staletí bylo svědkem vzestupu a pádu různých říší, včetně Byzantinců, Arabů a Osmanů, z nichž všichni zanechali svou stopu v architektuře a kultuře města. Dnes lze v Zarzis prozkoumat pozůstatky těchto historických období, od římských ruin po tradiční arabské a berberské vlivy. Mírné středomořské podnebí se vyznačuje horkými, suchými léty a mírnými, vlhkými zimami, což z něj činí atraktivní destinaci po celý rok pro ty, kteří hledají slunečné pláže a kulturní objevování. Podmanivá směs historie, geografie a klimatu ze Zarzisu dělá jedinečnou a lákavou destinaci pro cestovatele se zájmem o objevování kulturních a přírodních pokladů Tuniska.


Prohlédnout více fotografií >>>


Předpověď počasí pro Zarzis a aktuální situace

ZARZIS počasí

Krásná místa města Zarzis, která stojí za pozornost

Turistika je klíčovým prvkem ekonomiky Zarzis a město přitahuje návštěvníky z různých koutů světa díky svým krásným plážím, historickým památkám a živé místní kultuře. Mezi nejoblíbenější pláže v Zarzis patří pláž Sangho, která je vyhlášena svým zlatavým pískem a průzračně čistou vodou, ideálními pro koupání a opalování. Pláž Aghir, nacházející se nedaleko, nabízí klidnou atmosféru, což ji činí skvělou volbou pro ty, kdo preferují méně rušné pláže. Obě pláže jsou také skvělými místy pro vodní sporty, jako je windsurfing a vodní lyžování, a proto jsou oblíbené mezi milovníky dobrodružství.

Nedaleko Zarzis se nachází další úchvatné pláže. Ostrov Djerba, ležící nedaleko pobřeží, je známý svými malebnými plážemi, například pláží Sidi Mahres, kde si návštěvníci mohou užívat stínu palem a jemný mořský vánek. Matmata, proslulá svými unikátními troglodytskými obydlími, je další zajímavou destinací, kde mohou cestovatelé objevovat poušť Matmata a její fascinující krajinu. Tyto pláže a okolní atrakce činí z regionu Zarzis atraktivní destinaci, která nabízí kombinaci relaxace a kulturního objevování.

Nezapomeňte si před cestou do Tuniska sjednat kvalitní cestovní pojištění :: reklama

Historické a přírodní památky, které najdete v Zarzisu

Region Zarzis je bohatý na historické památky a přírodní krásy, které návštěvníkům nabízejí širokou škálu zážitků. Jedním z nejvýznamnějších historických míst je římské archeologické naleziště Gightis (také označované jako Ghidha nebo Gigthis). Tyto dobře zachované římské ruiny zahrnují starověké vily, baziliku a římské divadlo, které poskytují fascinující pohled na římskou minulost města. Amfiteátr je obzvláště impozantní a umožňuje návštěvníkům představit si velkolepá římská představení.

Další významnou památkou je synagoga El Ghriba na blízkém ostrově Djerba. Je jednou z nejstarších synagog na světě a představuje bohaté židovské dědictví Tuniska. Její architektura a interiér jsou směsicí arabského, židovského a severoafrického designu. Každoroční židovská pouť k synagoze přitahuje návštěvníky a poutníky z různých částí světa.

Přírodní krásy v okolí Zarzis zahrnují laguny Ras Rmel a El-Mahres, které obklopují poloostrov Zarzis. Tyto laguny jsou ekologickými ráji, kde mohou návštěvníci sledovat různé druhy ptáků, včetně plameňáků a volavek. Nedaleko se nachází saharská poušť, která poskytuje možnost pro pouštní safari a objevování úchvatné krajiny písečných dun a oáz. Tyto historické a přírodní atrakce činí z regionu Zarzis jedinečné místo pro všechny, kdo mají zájem o historii, přírodu a dobrodružství.

Zarzis vám však nabídne mnohem více ..

V Zarzisu máte možnost zažít několik unikátních kulturních zážitků a atrakcí, které byste neměli přehlédnout. Mezi hlavní atrakcemi patří medina (staré město), kde můžete prozkoumat úzké a křivolaké uličky, navštívit tradiční trhy a setkat se s přátelskými místními obyvateli. Medina je plná tuniského řemesla a nabízí možnost zakoupit ručně vyráběné textilie, keramiku a koření. Nezapomeňte ochutnat místní kulinářské specialitky, jako je brik (smažené pečivo s vejcem a tuňákem), a užít si šálek mátového čaje v některé z místních kaváren.

Tradiční hudba a tanec jsou nedílnou součástí tuniské kultury a v Zarzisu můžete zažít živá vystoupení. „Malouf“, tradiční hudební styl, a „Raqs Sharqi“ (břišní tanec) jsou běžně prezentovány na kulturních akcích a oslavách, které poskytují hluboký pohled na místní kulturní dědictví. Dále se vydejte na návštěvu některých historických mešit, jako je Velká mešita Zarzis, známá svou unikátní architekturou a ozdobnými dlaždicemi. Při návštěvě náboženských míst je důležité se chovat s respektem a oblékat se skromně.

Při návštěvě Zarzisu si také užijte srdečnou a pohostinnou atmosféru místních obyvatel. Můžete se zapojit do jejich každodenních činností, sdílet jídlo s tuniskou rodinou, účastnit se místního festivalu nebo jen konverzovat v kavárně. Tyto autentické interakce vám umožní hlouběji pochopit místní způsob života a přispějí k obohacujícímu zážitku z vaší návštěvy Zarzisu.

Víte, že ...

.. římské ruiny Gigthis v blízkosti Zarzisu zahrnují impozantní amfiteátr a dobře zachovalou baziliku? Tyto ruiny jsou méně navštěvované v porovnání s jinými římskými lokalitami, ale nabízejí pohled na velkolepost starověké římské architektury.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *