Nabeul > Africa Jade Thalasso > 8denní > All Inclusive

Tunisko, Nabeul, Africa Jade Thalasso, za <span>19.449</span>Kč
  • Cena za 1 osobu – 19.449
  • All Inclusive
  • Doprava – Letecky
  • Délka pobytu – 8 dnů
  • Termín – od 15.07.2025 do 22.07.2025
  • FIRST MINUTE

****Africa Jade Thalasso – Nabeul (Tunisko)

Prozatím bez hodnocení. Chcete přidat své?

Hotel Africa Jade Thalasso se nachází v klidném městečku Korba v oblasti Cap Bon, známé jako "zahrada Tuniska" díky rozlehlým pomerančovým plantážím. Je situován přibližně 15 km od města Nabeul, 25 km od Hammametu, 70 km od letiště v Tunisu a 120 km od letiště v Monastiru. Písečná pláž je přímo u hotelu a nákupní možnosti jsou v bezprostřední blízkosti.

Hotel je obklopen krásnou zahradou a nabízí 243 pokojů rozmístěných v několika budovách. Hlavním prvkem je atypický venkovní bazén o rozloze 1225 m², který zahrnuje brouzdaliště pro děti a ostrůvek s posezením a barbecue snack barem. K dispozici je vstupní hala s recepcí, směnárna, hlavní restaurace, a la carte restaurace, pizzerie, snack bar, maurská kavárna, diskotéka, a dvě kongresové sály. Dále hotel nabízí Wi-Fi v lobby (za poplatek), internetový koutek (za poplatek), obchod se suvenýry, zahradu, sluneční terasu, centrum thalasso a spa, tenisové kurty, minigolf, mini zoo, multifunkční hřiště, mini klub, fitness centrum a další služby.

Ubytování zahrnuje stylově zařízené pokoje s klimatizací, telefonem, satelitní TV, minibarem, vlastním sociálním zařízením a balkonem, lodžií nebo terasou. Za poplatek je možné vyžádat pokoj s výhledem na moře a trezor. Dětská postýlka a vysoká jídelní židlička jsou k dispozici na vyžádání.

Stravování je zajištěno formou polopenze, která zahrnuje snídaně a večeře formou bohatého bufetu. Nápoje u večeře jsou za poplatek. Hotel nabízí širokou škálu služeb a aktivit, včetně animačních programů pro děti a dospělé, sportovních aktivit jako aerobik, gymnastika, vodní pólo, jízdy na koních, volejbal, minigolf, lukostřelba a další. Pro děti je k dispozici multifunkční hřiště, mini zoo, mini klub a bazén s brouzdalištěm.

Krásná písčitá pláž s bílým pískem a pozvolným vstupem do moře se nachází přímo před hotelem. Lehátka a slunečníky jsou k dispozici zdarma, a hosté mohou využít širokou nabídku vodních sportů na pláži za poplatek. Hotel také nabízí služby lázeňského centra, internet, trezor na pokoji a možnost výhledu na moře za poplatek.


Nezaujal Vás tento hotel?

▼▼▼ Nevadí 🙂 Ve vyhledávacím formuláři si můžete najít ubytování v Tunisku podle svých představ. ▼▼▼


Co najdete v Nabeulu

Nabeul leží na severovýchodním pobřeží Tuniska, při jižním okraji poloostrova Cap Bon, s výhledem na Středozemní moře. Díky své strategické poloze se v minulosti stal významným obchodním a kulturním střediskem. Město je obklopeno krásnými plážemi Středozemního moře a úrodnou zemědělskou krajinou. Oblast Cap Bon je proslulá citrusovými sady, olivovými plantážemi a vinicemi. Blízkost moře zajišťuje nádherné pobřežní výhledy a poloha města na poloostrově umožňuje snadný přístup k dalším atraktivním místům Tuniska, jako je Hammamet a vnitrozemské hory.

Nabeul má bohatou historii, která sahá až do starověku. Založili ho Féničané a později sloužil jako římská kolonie zvaná Neapolis. Pozůstatky těchto civilizací lze stále najít v okolí města. V průběhu věků se město stalo centrem tradičních řemesel, zvláště hrnčířství a keramiky, což dodnes tvoří podstatnou část jeho identity. Středomořské klima přináší horká léta a mírné zimy, což z Nabeulu činí ideální destinaci po celý rok, ať už pro plážové rekreanty nebo milovníky historie.


Prohlédnout více fotografií >>>


Nabeul - aktuální počasí a předpověď na následující dny

NABEUL‎ počasí

Krásná místa města Nabeul, která stojí za pozornost

Nabeul je oblíbenou destinací pro turisty, kteří hledají jak kulturní zážitky, tak odpočinek na pláži. Město je známé svými trhy s keramikou a historickými památkami, a nabízí jedinečnou kombinaci tradiční tuniské kultury a moderní turistické infrastruktury. Návštěvníci mohou prozkoumávat rušné súky, starověké ruiny a místní muzea, která ukazují bohatou historii regionu. Nabeul je také skvělou základnou pro jednodenní výlety do nedalekých atrakcí, jako je pobřežní město Hammamet nebo malebný poloostrov Cap Bon. Rušné týdenní trhy, kde místní prodávají řemeslné výrobky, koření a čerstvé potraviny, jsou pro návštěvníky, kteří chtějí nasát místní kulturu, nezapomenutelným zážitkem.

Pro milovníky pláží nabízí Nabeul krásné písečné pobřeží podél Středozemního moře. Mezi oblíbené pláže v této oblasti patří Maamoura Beach, klidné místo známé svými čistými vodami a poklidnou atmosférou, a Nabeul Beach, která je blízko centra města a nabízí živou atmosféru s kavárnami a plážovými službami. Nedaleká pláž Hammamet je také známá pro své zlatavé písky a klidné vody, což ji činí ideální pro plavání a vodní sporty. Tyto pláže činí z Nabeulu oblíbenou destinaci pro milovníky slunce a návštěvníky, kteří hledají relaxaci u moře.

Nezapomeňte si před cestou do Tuniska sjednat kvalitní cestovní pojištění :: reklama

Co navšívit při cestě do Nabeulu

Nabeul a jeho okolí nabízí bohatou paletu historických a přírodních památek, které lákají návštěvníky zajímající se o tuniskou minulost i přírodní krásy. Mezi nejvýznamnější historická místa patří archeologické naleziště Neapolis, kde se nacházejí pozůstatky starověkého římského města. Návštěvníci zde mohou obdivovat ruiny římských lázní, mozaiky a zbytky veřejných staveb, které poskytují zajímavý pohled na život v tomto přímořském městě v době římské říše. Dalším zajímavým bodem je Muzeum keramiky v Dar Chaabane, které vystavuje proslulou keramiku a hrnčířství Nabeulu, umění, které se zde vyvíjí již po staletí a je důležitou součástí místní kultury.

Pokud jde o přírodní památky, poloostrov Cap Bon se vyznačuje nádhernými scenériemi a možnostmi pro venkovní aktivity. Přímořské útesy a pláže podél poloostrova jsou ideální pro malebné procházky a turistiku s úchvatnými výhledy na Středozemní moře. Další zajímavostí je laguna Korba, nedaleko Nabeulu, která je významnou přírodní rezervací a domovem mnoha druhů ptáků, což ji činí skvělým místem pro pozorování ptáků a milovníky přírody. Tyto památky činí z Nabeulu atraktivní destinaci pro všechny, kteří chtějí objevovat bohatou historii i přírodní krásy Tuniska.

Nabeul vám však nabídne mnohem více ..

Nabeul je živé město s množstvím atrakcí mimo jeho slavné historické a přírodní památky. Keramické dílny ve městě jsou jedinečnou příležitostí vidět, jak se vyrábí slavná tuniská keramika, a návštěvníci si mohou odvézt ručně vyráběné suvenýry. Město je známé svými barevnými keramickými výrobky, které jsou součástí jeho kulturní identity. Týdenní páteční trh je další atrakcí, kde můžete zažít pravou atmosféru tuniského života. Trh je plný ručně vyráběných výrobků, koření a čerstvých potravin, což z něj činí ideální místo k nakupování a interakci s místními lidmi.

Místní kuchyně je dalším lákadlem pro návštěvníky. Nezapomeňte ochutnat brik, křupavou slanou pochoutku, a couscous, který je základem tuniské gastronomie. Místní restaurace a pouliční stánky nabízejí tradiční pokrmy plné chutí. Nabeul je také známý svými festivaly, především Festivalem keramiky, který přináší umělce a návštěvníky z celé země a oslavuje dlouholetou tradici řemesel. Tyto akce jsou vrcholem kulturního života města a obohacují každou návštěvu Nabeulu.

Věděli jste, že ...

.. ačkoli je Nabeul známý svou keramikou, má také méně známou tradici foukání skla? Ta sahá stovky let zpět a produkuje jedinečné ručně foukané sklo.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *